Picklebal
Image default
Dienstverlening

Een intercom binnen of buiten uw pand in regio Den Haag laten plaatsen

U kunt een intercom bij uw pand in regio Den Haag zowel binnen als buiten laten plaatsen. Uiteraard is het op de eerste plaats belangrijk om bij het pand te kijken naar de beste mogelijkheden. Is er al een bestaand systeem aanwezig en wilt u dit laten vervangen door een nieuwe intercom? Dan kan een ervaren professional, zoals Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam, voor u bekijken of het verstandig is om de locatie van de intercom bij uw pand in Den Haag of omstreken te behouden. Zit de bestaande intercom eigenlijk op een onhandige plaats? Dan is het uiteraard mogelijk om deze te laten verplaatsen, ook van buiten naar binnen of andersom.

De intercom binnen laten plaatsen is vaak veiliger

In de meeste gevallen is het zo dat een intercom veiliger is als deze binnen gerealiseerd kan worden. In dit geval is het noodzakelijk dat er een zogenaamde tussenhal aanwezig is. Hierbij kan de eerste toegang, tussen de straat en de centrale hal, open blijven. De intercom wordt in deze centrale hal geplaatst. Tussen de centrale hal en de rest van het gebouw zit dan een doorgang die uitsluitend wordt geopend via de intercom. Intercomsystemen die in een binnenruimte zitten, zoals een centrale tussenhal, zijn minder gevoelig voor vandalisme. Daarnaast zal het ook minder snel gebeuren dat mensen met verkeerde bedoelingen gebruik maken van de intercom.

Laat de intercom toch buiten plaatsen

Het is niet bij ieder pand mogelijk om een intercom te plaatsen in een centrale hal of soortgelijke ruimte. In bepaalde situaties kan de intercom alleen buiten worden geplaatst. Dit is dan ook goed mogelijk wanneer u een intercom laat plaatsen door Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam, nabij Den Haag. U heeft hierbij de keuze uit diverse soorten systemen, waaronder uiteraard moderne systemen met videomogelijkheden. Videofuncties verhogen ook de veiligheid. Wilt u een betrouwbare intercom in regio Den Haag laten plaatsen, binnen of buiten? Neem dan contact op met Fontein Elektrotechniek! De specialist bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor het creëren van meer veiligheid.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/