Picklebal

Een rondvlucht boven Rotterdam, Zeeland en België boeken doet u hier

Wilt u echt eens een uniek cadeau geven? Of zelf een spannend uitje plannen? Dan is het boeken van een rondvlucht een uitstekende keuze! Deze bijzondere ervaring zal men niet snel vergeten. Boek een rondvlucht bij AeroLin en u ziet Rotterdam, Zeeland en België op een andere manier. Vlieg boven de levendige stad van Rotterdam en ontdek de prachtige natuur in Zeeland vanuit het vliegtuig. Ook is het mogelijk om over België te vliegen en daar voorbij. De rondvluchten zijn namelijk compleet afgestemd op wat u wilt zien.

Bepaal de route samen met de piloot

Wellicht heeft u zelf al in gedachte wat u graag wilt zien, zoals de Deltawerken of de Maasvlakte. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat u dit tijdens de rondvlucht ook echt ziet! Door een rondvlucht bij Aerolin te boeken, zit u vooraf samen met de piloot om een leuke route uit te kiezen. Daarbij bieden zij standaardvluchten van 20, 30, 45 en 60 minuten aan. Gedurende die vlucht bepaalt u zelf waar u allemaal langs wilt vliegen samen met de medepassagier. Elke rondvlucht heeft ruimte voor drie passagiers (één passagier naast de piloot en twee passagiers achterin). Neem daarom ook gezellig uw vrienden of partner met u mee om samen dit unieke moment te beleven.

Kruip zelf eens achter het stuur

Vindt u meevliegen leuk, maar zou u het leuker vinden om zelf achter het stuur te kruipen? Dat kan! Bij AeroLin kunt u namelijk leren vliegen. Voor vele wellicht een lang gekoesterde droom. Kies bij deze vliegschool voor een proefles waar u de mogelijkheid heeft zelf het vliegtuig te besturen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw PPL te behalen en écht te leren vliegen. De vlieglessen die zij aanbieden worden op vliegveld Midden-Zeeland gegeven tegen een goede prijs. Wilt u leren vliegen of een rondvlucht boeken? Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken!