Geen hoofdpijn meer met een aangemeten bril door de optiek in Eindhoven

Als u veel leest achter de computer en dat steeds lastiger gaat, dan is het van belang om een bril aan te meten. Wellicht is de stand van één van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers één van de belangrijkste zintuigen. Bij een optiek met vestigingen in Veldhoven, Eindhoven, Nuenen, Son en Eerselzijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Bij veel kinderen wordt het pas duidelijk dat zij een bril nodig hebben, wanneer zij gaan beginnen met lezen. Er wordt bijvoorbeeld een regel of woord overgeslagen of letters worden door elkaar gehaald. In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Ontvang een persoonlijk advies voor contactlenzen bij optiek in Eindhoven

U heeft de keuze uit allerlei verschillende lenzen, maar hoe weet u nu welke het beste bij u en uw levensstijl passen? We geven u graag wat voorbeelden. Zodra u veel te vinden bent in de sportschool zijn nachtlenzen bij uitstek geschikt aangezien u hierdoor geen geïrriteerde ogen heeft. Door zuurstof doorlatend materiaal blijven uw ogen met harde lenzen fit. En het reinigen van lenzen is verleden tijd door het gebruik van daglenzen. Maar wat voor soort lenzen zijn voor uw ogen en levensstijl het beste? Dit advies ontvangt u van de opticiens van Optiek Verhoeven in Eindhoven. Ervaart u binnenkort het comfort van lenzen in de vorm van harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen of nachtlenzen?