Picklebal
Image default
Vervoer en transport

Hoe kiest u uit de vele transportbedrijven in Nederland een geschikte partner?

Zodra u een partij aanwijst voor het vervoeren van uw goederen, wilt u uiteraard op een hoge leverbetrouwbaarheid kunnen rekenen. Uw goederen zijn kostbaar en de ontvanger moet het in goede staat ontvangen. Echter zijn er een hoop transportbedrijven actief in Nederland. Denk aan internationale transportbedrijf en verschillende (spoed)koeriersdiensten. Maar hoe kiest u nu met welk bedrijf u een partnerschap aangaat? Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat meer biedt dan de meeste transportbedrijven in Nederland, zit u bij Y&O helemaal goed.

Dit bedrijft biedt u een totaaloplossing

Bij Y&O staat volledige ontzorging centraal. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen en begrijpen wat er nodig is om uw lading van punt A naar B te krijgen. Hierdoor zijn zij perfect in staat om een snelle en degelijke dienstverlenging aan te bieden. De ervaren medewerkers van dit bedrijf helpen bij het vervoer, de opslag, afwikkeling en dienstverlening voor, tijdens en na het transporteren van uw product. Daarbij beschouwen ze uw zending alsof het van henzelf is en zijn zij pas tevreden wanneer u tevreden bent. Zij nemen zendingen aan die zowel in het binnen- als buitenland verzorgd moeten worden. En dan mag u ook altijd rekenen op een scherp tarief. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en u betaalt de beste prijs voor hoge kwaliteit! In tegenstelling tot veel andere transportbedrijven in Nederland, is het bij hen ook mogelijk om warehousing op maat te krijgen. Heeft u buiten transport om ook behoefte aan tijdelijke of langdurige opslag van goederen? Dan staan ze voor u klaar!

Meer dan 12 ervaring

Y&O is een geschikte partner voor al uw transportwensen. Zij hebben meer dan 12 ervaring en beschikken over een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen ze goed schakelen en flexibel handelen. Daarbij staan ze u bij met raad en daad tijdens het volledige logistieke proces. Bent u net als ons overtuigd dat zij uit de vele transportbedrijven in Nederland de ideale partner zijn? Neem dan contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken!

https://yando.nl/