Laat uw opritverwarming verzorgen door een specialist voor een warm welkom thuis

Met opritverwarming heeft u altijd een warm welkom! Zeker als deze is aangelegd door de specialisten van Heating Group International. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels!

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Veel mensen proberen zuinig te doen met energie en het milieu ook op andere gebieden te sparen. Dit heeft verschillende voordelen waarvan u profiteert. Dit levert niet alleen kostenbesparing op, maar ook gaat de aarde zo langer mee. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor de unieke aanpak van Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Wanneer het vriest, kost het ijsvrij maken van uw auto veel tijd. Laat staan om uw oprit weer schoon te krijgen na een hevige sneeuwbui. U komt haast niet van uw oprit af! Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit met veel sneeuw. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!