Picklebal
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren door deze specialisten

Heeft u een piano in uw bezit en wilt u deze professioneel laten restaureren? De specialisten van Evert Snel staan voor u klaar. Zij beschikken over ruime kennis op het gebied van pianotechniek, waardoor zij de aangewezen partij zijn om uw piano, zoals de Bösendorfer, weer naar oorspronkelijke staat terug te brengen. Zij doen dit op efficiënte wijze, maar ook met grote precisie en zorg. Het is namelijk belangrijk om met de grootste zorg met dit prachtige instrument om te gaan. Deze specialist biedt een totaalservice op het gebied van het restaureren van uw piano. Zij regelen bijvoorbeeld het transport, waarbij u geniet van een landelijke dekking. U profiteert daarnaast ook tot vijf jaar van uitstekende garantie op de gerestaureerde piano. Na de restauratie leveren zij de piano bij u thuis en stemmen zij deze op locatie.

Schaf een Bösendorfer aan bij deze specialist

U kunt niet alleen terecht bij de experts van Evert Snel om een piano te laten restaureren. U kunt hier ook een piano aanschaffen, zowel nieuw als tweedehands. Een voorbeeld hiervan zijn de piano’s van Bösendorfer. Dit type piano staat bekend om de prachtige volle klank die het produceert. U kunt bij Evert Snel echter ook terecht voor andere piano’s van uitstekende merken, zoals Bechstein, Steinway of Yamaha. U kunt deze prachtige piano’s uiteraard zien en bespelen in de showroom van Evert Snel. U bent hier van harte welkom zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen de piano’s in het uitgebreide aanbod van deze specialist.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het restaureren van uw piano of wilt u graag een nieuwe of tweedehands Bösendorfer aanschaffen? Neem dan gerust contact op met de gespecialiseerde werknemers van Evert Snel. Ze voorzien u graag van advies en helpen u in uw zoektocht naar het perfecte instrument.