Met duurzame transportverpakking komt u verder

Bent u als bedrijf altijd op zoek naar manieren om uw bedrijfsvoering te verduurzamen? Dat is een zeer goede ontwikkeling. Nu steeds meer bedrijven bezig zijn met duurzaam ondernemen, kunt u natuurlijk niet achterblijven. Bekijk daarom ook zeker eens de mogelijkheden voor duurzame transportverpakking. Readybox in Zeeland helpt u hierbij graag mee. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diverse vormen van transportverpakkingen. De deskundige medewerkers voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies. Kiest u voor duurzame transportverpakking? Dan kiest u voor een betere wereld!

Geniet altijd van de hoogste kwaliteit als het gaat om verpakkingen

Natuurlijk is het voor u en uw klanten belangrijk dat de producten die u verkoopt ook goed aankomen. Het is dan ook belangrijk om extra aandacht te geven aan het transport hiervan. De houten kisten van Readybox kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van VCI (Volatile Corrosion Inhibition). Dit is een monomoleculaire laag welke zich verspreidt over het metalen oppervlak. Dit werkt met name goed als het gaat om de transport van machines. De transportverpakking is bovendien erg goed te verplaatsen. Met behulp van een vorklift of handpallettruck stapelt u de verpakking efficiënt op elkaar.

Neem contact op met een van de experts voor meer informatie

Op het moment dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor duurzame transportverpakkingen voor uw bedrijf, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de experts. Zij voorzien u graag van meer informatie en persoonlijk advies. U bereikt hen door de contactmogelijkheden op de website te hanteren. Op de website van Readybox vindt u bovendien meer aanvullende informatie over de dienstverlening waarvoor u hen kunt inschakelen. Heeft u een vraag over de beschikbare verpakkingen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met een van de deskundige medewerkers. Voor u het weet heeft u uw verpakkingen al in huis!

https://www.readybox.nl/