Wat zijn de voordelen van een payroll bedrijf?

Wanneer is het handig om een payroll bedrijf in te schakelen? Nou, bijvoorbeeld wanneer u een bedrijf heeft dat per seizoen pieken en dalen kent. Het is immers vervelend als u in bepaalde seizoenen personeel te kort heeft. Het werk moet gedaan worden om uw klanten tevreden te houden. Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.

Personeel met een contract van bepaalde tijd tot 5,5 jaar bij een payroll bedrijf

Soms moet u de bedrijfscapaciteit tijdelijk opschalen en in andere periodes heeft u juist minder personeel nodig. En het moeilijkste van alles: u weet nooit precies hoe uw organisatie en het werkveld er over een jaar uitziet. Het aannemen van deskundig personeel kan daarom een lastige opgave zijn. Als u zelf personeel aanneemt mag u deze tot maar een paar jaar een contract aanbieden van bepaalde tijd. Daarna moet u uw personeel een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Dit is erg vervelend wanneer dit om bepaalde redenen niet kan. Kies daarom voor een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant. Bij dit payroll bedrijf kunt u flexibel personeel inhuren waarbij het payroll bedrijf de wettelijke wetgever is. Het grote voordeel hiervan is dat u contracten van bepaalde tijd kunt aanbieden tot wel vijf jaar! Dit is de perfecte oplossing wanneer u deskundig personeel lang in uw bedrijf wilt laten werken.

Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Bent u werkgever? Dan weet u vast al dat u met heel wat zaken rekening moet houden wanneer u nieuw personeel gaat aannemen. Een van deze dingen, is het regelen van de werknemersverzekeringen. En wat dacht u van de salarisadministratie en het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.