Picklebal
Image default
Alarmsysteem

4 tips om uw landhuis veilig te houden

4 tips om uw landhuis veilig te houden

Inbrekers discrimineren niet. Of u nu in een stedelijke of landelijke omgeving woont, huisinbraken zijn altijd een mogelijkheid. Het aantal woninginbraken in landelijke gebieden is zelfs groter dan in de buitenwijken.

Het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek) definieert plattelandsgebieden als “minder dichte, dunbevolkte” gebieden. Dit omvat boerderijen en huizen die verder weg liggen van dichtbevolkte gebieden. Om u en uw eigendom te beveiligen, hebben wij van slotenmaker Den Haag een lijst met tips ontwikkeld om uw landelijke huis te beveiligen.

Investeer in bewakingscamera’s

Een van de belangrijkste voordelen van landelijk wonen is de rust en stilte. Woningen in minder bevolkte gebieden bevinden zich vaak op grote stukken land. Maar omdat het pand zo groot is, is het bijna onmogelijk om alle delen ervan te bewaken.

Investeren in een thuisbeveiligingssysteem kan de zichtbaarheid rond uw woning vergroten. Een buitencamerasysteem dat met uw mobiele apparaten is gesynchroniseerd, kan activiteit op uw land detecteren en opnemen. Het stuurt je ook meldingen met real-time videofeeds, zodat je verschillende delen van je huis in de gaten kunt houden. Overweeg een videobewakingssysteem om de volgende gebieden te bewaken:

  • De hoofdingang van uw eigendom, inclusief uw oprit.
  • Bovenal ingangen en uitgangen bij u thuis.
  • Rond de omtrek van het pand, in de buurt van alle hoeken.
  • Dichtbij garages, schuren en schuren gelegen op uw eigendom.

Plaats bewegingsgeactiveerde lichten

Waken over uw hele eigendom kan een uitdaging zijn, afhankelijk van hoeveel land u heeft, vooral ’s nachts. Overweeg om bewegingsgeactiveerde lichten te plaatsen die worden ingeschakeld telkens wanneer ze beweging detecteren. Dit alarmeert u niet alleen, het zal ook een afschrikmiddel voor indringers zijn. Overweeg om bewegingsgeactiveerde lichten te plaatsen:

  • Langs de oprit van je huis.
  • Rondom alle schuren, schuren en garages.
  • Dichtbij de achter- en voortuinen van je huis.

Inbrekers gebruiken duisternis als dekmantel, dus schijnende lichten op deze plaatsen zijn een effectieve manier om dieven ’s nachts van uw eigendom te weren.

Als uw landelijke huis nog niet over een oprit met poorten beschikt, zou het dat moeten doen.

De meeste mensen die een gesloten hek zien wanneer ze een oprit oprijden, keren zich om. Wanneer je een slot toevoegt aan het hek, creëer je nog een barrière tussen jou en indringers.

Overweeg een toegangscontrolesysteem te installeren om ervoor te zorgen dat uw poort altijd vergrendeld is. Met toegangscontrolesystemen kunt u bepalen wie er vanuit uw vakantiehuis op het platteland komt en gaat u zelfs een logboek maken van wanneer, wie en hoe vaak de poort of deur is geopend. Stel unieke codes in zodat specifieke bezoekers of familieleden toegang hebben.

U kunt zelfs toegangscontrolesystemen installeren bij de ingangen van uw huis, garages, schuren en schuren om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen veilig zijn.

Installeer alarmen in alle structuren

Als u een landelijk huis bezit, heeft u mogelijk meerdere structuren op uw eigendom. Het is belangrijk om alle delen van uw huis te beveiligen waar waardevolle spullen worden bewaard.

Een effectieve oplossing is het installeren van alarmen in elk gebouw. Wanneer een deur of raam wordt geopend, wordt een hoorbaar en zichtbaar alarm geactiveerd. Vervolgens wordt een waarschuwing verzonden naar uw mobiele apparaat, evenals naar een 24-uurs bewakingscentrale, die de  autoriteiten op de hoogte brengen.

De veiligheid op het platteland is net zo belangrijk als de beveiliging van voorsteden en steden. Neem contact op met slotenmaker Den Haag om ervoor te zorgen dat u de juiste voorzorgsmaatregelen neemt om uw huis te beveiligen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag