Picklebal
Image default
Dienstverlening

Voor De Dakmakers staat de klant altijd op nummer 1!

In Nederland komt het zogenoemde hellende dak het meest voor. En dat is niet voor niets. Schuine daken hebben veel voordelen. Een groot pluspunt is bijvoorbeeld de weerbestendigheid. Tegelijkertijd vormen ook de duurzaamheid van deze dakconstructie en de verschillende toepassingsmogelijkheden enorme pre’s. Maar hoe goed, mooi en modern een dak ook is, het zal in de loop der jaren slijten. Om te voorkomen dat u ineens voor een enorme kostenpost staat, is onderhoud aan het dak van harte aan te bevelen.

De Dakmakers zijn experts op dit gebied. Wij kunnen periodieke controles uitvoeren om geleidelijke schades op te speuren en direct te herstellen. Houtrot, verstoppingen en lekkages verhelpen we professioneel. Is er sprake van een noodsituatie na een storm of blikseminslag dan komen we ook in de avonduren en de weekends. Zoals gezegd hebben we in de meeste gevallen te maken met hellende daken, maar als uw woning een plat dak heeft kunt u ook op ons rekenen.

Goede service en garantie

Dakservice wat houdt dat precies in? De Dakmakers verstaan hieronder het onderhouden, beheren én renoveren van daken. En dit zeven dagen in de week, 24/7. Of het nu regent, hagelt of bijzonder heet is, als de nood aan de man is gaan wij uw dak op om het te repareren. Op al onze werkzaamheden is volledige garantie van toepassing. We houden ons aan de Arbowetgeving. We werken veilig en secuur.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor dak-onderhoud? Wij staan voor u klaar en horen graag van u. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 – 022 0680 of een Whatsapp-bericht te sturen naar 06 19 61 03 26. Vindt u mailen prettiger, dan kunt u info @ dakmakers.nl gebruiken. Degenen onder u die actief zijn op sociale media wijzen we erop dat De Dakmakers regelmatig van zich laten horen via Facebook, Instagram en Twitter.

http://www.dakmakers.nl/