Picklebal
Image default
Beauty en verzorging

Oplossingen voor een gezonde en egale huid

Onze huid heeft dagelijks best wel wat te verduren. Vaak realiseert men niet dat het belangrijk is om goed voor de huid te zorgen, het is tenslotte ons grootste orgaan. Externe factoren zoals stress, Uv-stralen of luchtvervuiling plegen iedere dag weer opnieuw een aanslag op onze huid, waardoor de huid dagelijks vitaminen verliest. Het is noodzakelijk om dit verlies te corrigeren en aan te vullen en dat kunnen we alleen doen met de juiste producten en een gezonde levensstijl.

Environ filosofie

Zo is de Environ® filosofie gebaseerd op het gezond maken, maar ook op het gezond houden van de huid. Een chronisch tekort aan vitaminen wordt gecorrigeerd en hierdoor worden de cel- en huidfuncties genormaliseerd. Met als resultaat een jeugdige en gezonde huid, wie wil dat nu niet? Bij huidproblemen is het belangrijk dat de oorzaak wordt aangepakt en niet alleen de symptomen worden weggewerkt. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen is een juiste bescherming en verzorging essentieel voor de huid.

Oneffenheden van de huid verminderen of laten verdwijnen

Het kan natuurlijk zijn dat uw huid met de jaren al de nodige beschadigingen heeft opgelopen. Dit kunnen bijvoorbeeld littekens zijn van acne, maar ook couperose, rosacea, striae of pigmentvlekken maken de huid er meestal niet fraaier op. Daarnaast krijgen we vaak als we ouder worden ook nog eens rimpels. Toch zijn er manieren om deze oneffenheden te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Dit kan bijvoorbeeld met een laser behandeling.

Natuurlijk is iedere situatie anders, maar met de medische laser klasse 4 kan vaak een positief resultaat worden bereikt. De Van Lennep Kliniek werkt op een deskundige manier: veilig en effectief. De pijnloze en veilige Clearlift laserbehandeling, wordt ook wel Cold laser behandeling genoemd en zorgt voor een aanmaak van nieuw collageen, met als resultaat een strakkere, vernieuwde huid. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

https://www.vanlennepkliniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Korean skincare

Zo vind je de mooiste muurtekening voor de babykamer

Een dagje bij de schoonheidsspecialiste