Picklebal
Image default
Beauty en verzorging

Hoe begin je met polygelnagels? – Een beginnershandleiding

Wil je polygelnagels proberen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deze beginnersgids laat je zien hoe je aan de slag kunt met polygelnagels, inclusief de producten die je nodig hebt en hoe je ze aanbrengt. Polygel nagels zijn een geweldige manier om een langdurige, hoogwaardige manicure te krijgen die er wekenlang geweldig uitziet. Lees dus verder voor alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met polygelnagels!

Wat polygel nagels zijn en hoe ze verschillen van traditionele acryl nagels

Als je ooit je nagels hebt laten doen, is de kans groot dat je acryl hebt gehad. Ze zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn er in vele kleuren en stijlen. Maar er is een nieuw type op de markt als het gaat om kunstnagels, en het heet polygel. Polygel is een nieuw type kunstnagel dat steeds populairder wordt. In tegenstelling tot acryl, dat wordt gemaakt van een mengsel van vloeistof en poeder, wordt polygel gemaakt op basis van gel. Hierdoor is het flexibeler en zal het minder snel barsten of chippen. Het betekent ook dat polygelnagels dunner kunnen zijn en er natuurlijker uitzien dan acrylnagels. Bovendien zijn polygelnagels gemakkelijker te verwijderen dan acrylnagels, waarvoor aceton nodig is om de lijm op te lossen die ze op hun plaats houdt. Als u op zoek bent naar een duurzaam, natuurlijk ogend alternatief voor acrylnagels, kan polygel de perfecte optie voor u zijn.

De voordelen van polygelnagels

In tegenstelling tot acryl en andere kunstnagels is polygel gemaakt van een gelbasis die doordrenkt is met collageen en andere voedingsstoffen. Hierdoor zijn polygel nagels veel sterker en flexibeler dan andere kunstnagels. Bovendien zijn polygel nagels veel gemakkelijker aan te brengen dan andere soorten kunstnagels. Ze kunnen ook worden aangepast aan elke gewenste lengte en vorm. Hierdoor bieden polygel nagels een aantal voordelen ten opzichte van andere kunstnagels. Als u op zoek bent naar een meer natuurlijk ogend alternatief voor acryl of andere kunstnagels, dan is polygel de juiste keuze. 

Hoe u kunt beginnen met polygelnagels – de benodigdheden die u nodig hebt en de stappen die nodig zijn

Polygel nagels zijn een soort kunstnagels die gemaakt zijn van een mengsel van acrylpoeder en gel. Ze zijn sterk en duurzaam, maar toch flexibel en zien er natuurlijk uit. Polygelnagels kunnen thuis worden aangebracht met een paar eenvoudige benodigdheden.

Dit is wat je nodig hebt: 

-Een basislaag

-Een toplaag

-Een heldere nagellak

-Een gekleurde nagellak (optioneel)

-Polygel nagel kit

-Nagelvijl

-Nagel buffer

-Nagelriemduwer

-LED- of UV-lamp

Dit zijn de stappen voor het aanbrengen van polygelnagels: 

  1. Bereid je nagels voor door ze in de gewenste vorm te vijlen en ze te polijsten tot een glad oppervlak
  2. Duw uw nagelriemen terug met een nagelriemduwer

  3. Breng een basislaag aan op je nagels en hard deze uit onder een LED- of UV-lamp gedurende 30 seconden tot een minuut

  4. Nu is het tijd om de polygel aan te brengen. Laat twee minuten uitharden onder een LED-lamp of drie minuten onder een UV-lamp

  5. Herhaal stap vijf en zes tot je de gewenste dikte en dekking hebt bereikt

  6. Breng als afwerking een top coat aan en hard deze één minuut uit onder een LED-lamp of twee minuten onder een UV-lamp. Uw polygel nagels zijn nu compleet!
https://www.polygelshop.nl/