Picklebal
Image default
Zakelijk

Dakdekker Leiden

Heeft u zojuist een lekkage aan uw dak geconstateerd? Dan kunt u het beste direct een professionele dakdekker inschakelen die dezelfde dag nog uw dak kan komen repareren. Als u in de omgeving van Leiden woont, dan kunt u rekenen op de dakspecialisten van Kewodak. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken kunnen wij uw dak volledig herstellen. Wij zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker Leiden? Dan bent u aan het goede adres bij Kewodak.

Kewodak werkzaamheden

Kewodak heeft zich toegelegd op het aanleggen, renoveren, repareren en onderhouden van platte en licht hellende daken. Of het nu gaat om het dak van een kantoorgebouw of een woning, onze vakmensen staan voor u klaar. U kunt ons inschakelen voor diverse grote en kleine dakprojecten en -werkzaamheden. We kunnen verschillende soorten platte daken voor u aanleggen en daarbij is Kewodak gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen, dakterrassen en zonnepanelen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en we denken graag met u mee over energiebesparende en milieubewuste oplossingen als het gaat om dakbedekking.

Duurzame daksoorten

Bij Kewodak kunt u kiezen uit zes verschillende soorten daken en daksystemen. Al onze daken dragen op een andere manier bij aan het milieu en zijn gericht op het besparen van kosten of energie. In steden zoals Den Haag leggen wij bijvoorbeeld veel Groene daken aan. Dit zijn daken met diverse soorten beplanting, waaraan veel voordelen kleven. Zo biedt de begroeiing een beschermende en isolerende lag. Daarnaast wordt fijnstof opgevangen, waardoor de luchtkwaliteit in steden verbetert. Neem voor meer informatie over onze diensten en daksoorten contact met ons op, of neem een kijkje op de website. Kewodak is uw dakdekker Den Haag voor alle dakwerkzaamheden.

http://www.kewodak.nl/