Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Deze soorten verlichting zijn net even wat anders dan anders!

Ben jij op zoek naar een nieuwe lamp die jouw interieur net even een andere sfeer geeft? Of ben jij jouw nieuwe huis aan het inrichten en is het enige wat nog ontbreekt een gave lamp? Ook wanneer je niet per se een nieuwe lamp nodig hebt, is het altijd leuk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. In deze blog kom je er achter welke typen verlichting er nog meer allemaal zijn!

 

Led strips gebruiken

Led strips zijn wat betreft ontwerp geen esthetisch product. Het functioneert en is op veel manieren aan te sluiten maar kan niet echt omschreven worden als een interieur waardig product. Toch kunnen deze strips heel gaaf zijn! Zo kun je ze gemakkelijk onder traptreden, achter kasten of langs plafond plinten gemonteerd worden. Dit heeft een gaaf effect wat er voor zorgt dat de ruimte groter oogt. Ook kunnen deze strips in kasten perfect hetgeen verlichten wat jij daar hebt uitgestald. Een groot voordeel van deze strips is het feit dat ze amper ruimte innemen. Ook zijn ze gemakkelijk te monteren en zijn ze geschikt voor veel ruimtes. Daarnaast is er ook een waterbestendige variant die jouw tuin ook kan verlichten.

 

Een alternatief ontwerp

Naast strips en de wat standaard opties – zoals spots, downlights en staande lampen – zijn er ook moderne varianten met een klassieke touch. Een voorbeeld hiervan is de Led Ufo lamp. Deze lamp heeft veel branduren, is super gemakkelijk schoon te maken, geeft veel licht af maar heeft toch wat weg van de klassieke lampen. Daarom een lamp die net even anders is zonder dat dit afdoet van zijn praktische voordelen.

 

Een tweedehands exemplaar

Sommige interieurs worden gekenmerkt door meubilair dat uniek en vintage is. Juist in deze ruimtes past een gloednieuwe lamp niet helemaal. Gelukkig zijn er ook genoeg opties op het gebied van tweedehands lampen. Bij jouw kringloopwinkel in de buurt is er vast iets te vinden. Ook op marktplaats staan er veel unieke ontwerpen te koop. Ben je op zoek naar iets klassieks of ga je toch liever voor een futuristisch of geometrisch design? Hoewel deze lampen oud, hoeft het niet te betekenen dat je een oude lamp nodig hebt. Ook nieuwe led lampen kunnen in veel lampen geïnstalleerd worden. Dit bespaart geld, is beter voor het milieu en deze lampen gaan veel langer mee.

 

Heb jij inmiddels inspiratie opgedaan voor jouw volgende aankoop? Ontdek dan snel wat er allemaal verkrijgbaar is bij Ledlichtstunter! Hier is het aanbod groot genoeg om het perfecte type verlichting te vinden dat past in jouw huis! Ook voor losse lampjes kun je hier terecht.