Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Dit is wat je in gedachten moet houden als je kiest voor een prefab aanbouw

Ben je sterk aan het overwegen om een aanbouw prefab te laten bouwen? Dat is helemaal geen verkeerd idee. Want je geniet van verschillende leuke voordelen. Toch zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Is je interesse gewekt? Hier zijn enkele tips die je meteen toe kunt gaan passen: 

Op wat voor soort manier wil je de aanbouw gaan gebruiken? 

Het is altijd enorm belangrijk dat je het installeren van de aanbouw van tevoren erg goed in gaat plannen. Bedenk van tevoren wat je precies wilt met de aanbouw. Moet het bijvoorbeeld een extra slaapkamer, keuken of werkkamer worden? Hoe groot moet de aanbouw worden en welke stijl past bij de rest van de woning? Zorg dat je alle wensen en eisen duidelijk op een rijtje hebt voordat je begint met bouwen. Hierdoor kom je niet voor gekke verrassingen te staan en kun je, op het moment dat de aanbouw staat, meteen beginnen met het inrichten ervan. 

Ga altijd op zoek naar een betrouwbare aannemer 

Zoek altijd een betrouwbare aannemer. Een persoon waar je op kunt bouwen en waarvan je altijd zeker weet dat de afspraken netjes na worden gekomen. Want als je eenmaal weet wat je wilt en op wat voor soort manier je de aanbouw wilt gebruiken, is het belangrijk om een goede aannemer te vinden die ervaring heeft met prefab aanbouwen. Vraag om projecten die succesvol op zijn geleverd en bekijk de portfolio van de aannemer om te zien of hij eerder deze projecten goed heeft opgeleverd. 

Check van tevoren even wat voor soort vergunningen je nodig hebt 

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je met vertragingen te maken krijgt gedurende het project. Het is daarom erg slim om na te gaan of je wel of geen vergunning nodig hebt. Dit kun je bijvoorbeeld al erg snel checken bij de gemeente. Maar een aannemer kan je hier ook alles over vertellen als je contact opneemt. 

https://maaktwonengroter.nl/aanbouw/prefab-aanbouw/