Picklebal
Image default
Eten en drinken

Een duurzame reformwinkel nabij Budel voor iedereen

Bij Bioveganwinkel.nl kan iedereen terecht: van vegetariërs, tot flexitariërs en veganisten. Daarnaast biedt deze reformwinkel in Budel ook een groot assortiment aan met gluten- en lactosevrije producten. Mensen die graag biologisch eten, of wanneer je gewoon simpelweg een keertje geen zin hebt in een stuk vlees, kunnen bij deze winkel terecht. Alle producten die in de winkel, en online in de webshop, worden verkocht zijn plantaardig. Veel producten uit het assortiment van de reformwinkel in Budel zijn vrijwel nergens anders te verkrijgen.

Een ruim assortiment aan vlees-, vis-, ei- en kaasvervangers

De reformwinkel in Budel heeft een ruim assortiment aan vlees-, vis-, ei- en kaasvervangers. Zo kun je hier terecht voor verschillende lekkernijen, zoals glutenvrije appelflappen, pasteitjes en andere gebakjes. Daarnaast kan je bij deze winkel ook terecht voor diverse exotische kruiden en een groot aanbod aan non-food producten. Denk hierbij aan huishoudelijke producten, verzorgingsproducten, dierenvoeding, schoonmaakmiddelen en cosmetica. Alle producten, inclusief de dierenvoeding, zijn biologisch en plantaardig. Deze reformwinkel in Budel heeft het allemaal!

Producten verkrijgbaar in de winkel en online

Naast de fysieke reformwinkel in Budel worden de producten ook online verkocht in de webshop. In de webshop zijn vrijwel  alle producten te vinden die ook in de winkel worden verkocht. Zo kan je online terecht voor een groot aanbod aan verschillende etenswaren en voedselvervangers, peulvruchten, noten en zaden, bakproducten en zoetmiddelen, aardappelen en groenten en diverse kant-en-klare producten. Het enige wat niet aan de online webwinkel is toegevoegd, zijn de verse groenten, fruit en broden. Op dinsdag wordt het brood vers gebakken. Mocht je een vers brood thuis willen ontvangen, dan kan je dit het best op dinsdag bestellen. De rest van de dagen wordt dit bevroren geleverd. Voor de verse groenten en fruit kan je telefonisch contact opnemen met de winkel om dit aan je online bestelling te laten toevoegen. Zij voegen dit daarna handmatig voor je toe.