Picklebal
Image default
Gezondheid

Deze voedseletiketten zijn ideaal voor de professionele chef-kok

De wateroplosbare voedseletiketten zijn de ideale keukenhulp voor de professionele chef-kok. De etiketten lossen op onder stromend water of in de vaatwasser. De innovatieve labels zijn biologisch afbreekbaar en worden geprint met milieuvriendelijke inkt. Naast efficiënt zijn de labels dus ook duurzaam. De stickers van Cheflabels zijn uniek in Nederland en onmisbaar in iedere professionele keuken.

Ontdek het ruime assortiment aan slimme keukenhulpmiddelen

De twee oprichters van dit bedrijf zijn zelf chef-kok en weten hoe kostbaar de tijd is in de keuken. Bent u een trotse eigenaar van een horecazaak? Dan weet u dat administratieve werkzaamheden zoals het correct labelen van voedsel veel tijd in beslag nemen. Dankzij de slimme producten van deze specialist die voldoen aan de laatste Europese richtlijnen, kunt u deze tijd terugwinnen. Schaf een voordeelset aan of bekijk het ruime assortiment aan onder andere wateroplosbare voedseletiketten en printers. Met de speciaal ontwikkelde printers van deze specialist print u eenvoudig en snel vanaf uw smartphone of computer uw eigen, gepersonaliseerde stickers voor houdbare producten.

Maak gebruik van de handige app van deze specialist

Cheflabels heeft als doel om chefs te helpen op het gebied van HACCP-richtlijnen, gemak, kostenbesparing, tijdsbesparing en efficiëntie in de professionele keuken. Deze specialist begon met wateroplosbare HACCP-etiketten, maar is inmiddels uitgebreid met een groot assortiment aan ideale keukenhulpmiddelen. Maak gebruik van de mobiele app van deze specialist en sla uw eigen voedsellabels op. Druk de labels snel af via een wifi- of een bluetoothverbinding in combinatie met de innovatieve labelprinter. Ontdek de vele voordelen van de producten van deze specialist en start met het besparen van kostbare minuten in de keuken.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Bekijk online het ruime aanbod en plaats vandaag nog uw bestelling bij deze specialist. De wateroplosbare labels zijn uniek in Nederland. Ervaar zelf wat de producten van deze specialist voor u en uw keuken kunnen betekenen. Heeft u een vraag aan deze expert? Raadpleeg de website van dit bedrijf voor meer informatie of voor de contactgegevens. U wordt door deze specialist met plezier verder geholpen.

https://www.cheflabels.nl/