Picklebal
Image default
Bloemen

Vers geplukt en samengesteld: de mooiste plukboeketten bestellen

De bloemetjes buitenzetten, dat doe je met Bloom. In de webshop van deze bloemspecialist vind je een ruim aanbod aan bloemen, plus vele bloemboeketten (maar liefst 40 verschillende), die je het jaar door bestellen kunt. Plukboeketten bestellen kan naar hartenlust. Elk van de boeketten wordt met de hand gebonden. Op basis van de selectie bloemen die in ieder jaargetijde beschikbaar zijn, wordt een samenstelling gemaakt. Mocht je een specifieke voorkeur voor een bepaald soort bloem hebben als je plukboeketten gaat bestellen? Dan kun je ook die opgeven. Het leuke van ieder boeket is dat deze volledig hand geselecteerd is. er worden onder meer lelies, rozen en gerbera’s in verwerkt. De samenstelling bloemen is altijd uniek.

Bepaal je eigen selectie

Zoals gezegd kun je bij Bloom uit maar liefst ruim 40 verschillende bloemboeketten kiezen. elk van deze boeketten is door een professional met de hand samengesteld en gebonden. Maar wist je dat je je boeket naar keuze ook van een persoonlijke noot kunt voorzien? Dat kun je doen door een kaartje met begeleidende tekst mee te sturen. Het is ook mogelijk een specifieke bloem aan te wijzen die je hoe dan ook in het boeket verwerkt wil hebben. Zo is het mogelijk ieder boeket van een geheel eigen tint te verziet. De plukboeketten bestellen kan hand in hand gaan met de aanschaf van speciale interieurelementen zoals kandelaars. Wist je dat je ook droogboeketten (onbeperkt houdbaar) en bruidsboeketten aan kunt schaffen?

Je boeket laten bezorgen

Plukboeketten eerst bestellen en nog dezelfde dag in huis ontvangen? Dat kan. Bezorgen kan zowel op je eigen adres als op het adres van de persoon voor wie het boeket bestemd is (in het geval van een geschenk). Jouw aanwijzingen vormen de leidraad voor het samenstellen va een tijdloos en vrolijk boete. Bepaalde bloemen toevoegen of juist weglaten? Dat kan absoluut. Nog specifiekere wensen kun je eventueel ook telefonisch met de professionals overleggen.

https://www.bloombezorgen.nl/