Picklebal
Image default
Gezondheid

Kies voor een kwaliteitsverzekering, kies voor Salland Zorgverzekeringen

Salland heeft één ding voor ogen en dat is de beste zorg in de regio. We zijn een regionale zorgverzekeraar die persoonlijk contact met alle verzekerden hoog in het vaandel heeft. We weten wat er bij u speelt en zorgen ervoor dat u de verzekering krijgt waar u recht op heeft.

Neem nu onze collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Heel veel mensen profiteren inmiddels van aanzienlijke kortingen op zowel de aanvullende verzekering als de tandartsverzekering. Salland onderscheidt zich van andere verzekeraars door service op maat, een uitgebreid vergoedingenpakket en een verrassend ruime zorgkeuze in uw eigen regio. We hebben geen winstoogmerk; het draait om u en niet om ons. Kunt u zich vinden in onze waarden en visie? Onze klantenservicemedewerkers zitten klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Uw basisverzekering aanvullen

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is verplicht een basisverzekering voor zorg af te sluiten. Ieder jaar wordt het basispakket opnieuw bekeken en vastgesteld. Dit jaar kunt u rekenen op een vergoeding van onder meer: huisartsenzorg, medisch specialistische zorg, en mondzorg tot 18 jaar. Voor het complete pakket verwijzen we u graag naar ons overzicht: vergoedingen uit de basisverzekering. En dan zijn er natuurlijk ook veel medische behandelingen die niet onder de basisverzekering vallen. Voorbeelden daarvan zijn onder meer fysiotherapie voor niet-chronische aandoeningen, anticonceptiemiddelen als u ouder bent dan 21 en bepaalde geneesmiddelen.

Salland Zorgverzekeringen bied vijf aanvullende verzekeringen. Middels een aanvullende verzekering heeft u wel recht op een tegemoetkoming van de kosten. Online leest u alles over de vijf verzekeringen, de bijbehorende vergoedingen en premies. Om het u gemakkelijk te maken kunt u gebruikmaken van de door ons ontwikkelde tool ‘bereken uw premie’. U vult wat gegevens in en komt snel uit bij de voor u beste zorgverzekering.

https://www.salland.nl/