Picklebal
Image default
Hobby en vrije tijd

Ronddwalen door de natuur

Bent u toe aan een weekend ontspannen, uitwaaien of actief zijn in de natuur? Dan zit u op de Veluwe op de juiste plek. In dit groene gedeelte van Gelderland krijgt u alle kans om een frisse neus te halen. Spring bijvoorbeeld op uw fiets of maak een wandeling en ontdek de mooiste plekken. Wat is er bovendien beter dan een overnachting combineren met verschillende leuke activiteiten? Hotel Apeldoorn – de Cantharel is de perfecte locatie om volop te genieten van de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld Het Nationale Park De Hoge Veluwe waar u prachtige kunst en architectuur ontdekt. Daarnaast is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Volg bijvoorbeeld een wandel- en fietsroute en geniet van de prachtige natuur. Bent u op pad met de kinderen? Dan kunt u samen speuren naar herten, moeflons of wilde zwijnen. Kortom, genoeg te beleven rondom Van der Valk Apeldoorn!

Inspanning én ontspanning

Na inspanning komt ontspanning! Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel heeft u verschillende opties om actief de Veluwe te ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld de achtertuin van het hotel verkennen met een mountainbike. In alle snelheid fietst u tussen de brede paden van het bos of speciaal voor de gevorderde fietsers over de pittige zandverstuivingen. U kunt uw eigen mountainbike meenemen of gebruikmaken van de fietsen van het hotel. Daarnaast kunt u kiezen om de tocht te maken met een gids of kunt u uit de mountainbike routes van het hotel kiezen. Wanneer u terugkeert van een uw actieve dag kunt u heerlijk ontspannen in het wellness- en beautygedeelte. Wilt u uzelf even volledig onderdompelen in luxe? Dan kunt u op de begane grond van het hotel kiezen uit verschillende ontspannende lichaam- en gezichtsbehandelingen. Op de eerste etage vindt u de volgende gratis faciliteiten, zoals; voetenbaden, douches, verwarmde bedden, sauna en een Turks stoombad. 

Bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel kunt u gemakkelijk ontspanning combineren met leuke activiteiten! Wilt u meer informatie over alle activiteiten en uw ontspannen verblijf? Kijk dan voor meer informatie op https://www.vandervalkapeldoorn.nl.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/