Picklebal
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak de beste deal als u uw gouden munten gaat verkopen

Heeft u jarenlang gouden munten verzameld en is nu het moment gekomen om daar de vruchten van te plukken? Dan wilt u uw gouden munten waarschijnlijk graag verkopen. U kunt uw collectie laten taxeren bij Postzegel- en Muntenhandel Insulinde in Den Haag. Zij hebben zeer ruime ervaring, het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar. Aan de hand van cataloguswaarde en uiteraard de staat waarin de munten verkeren wordt een prijs bepaald. U hoeft niet te verkopen, dit bepaalt u uiteraard zelf. Taxatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Alle benodigde kennis bij het in- en verkopen van gouden tientjes en andere munten

Er is een aantal muntsoorten op de markt die wel erg speciaal zijn. Nederlandse gouden tientjes zijn een voorbeeld van geliefde unieke munten. Deze munten zijn een tientje waard en worden telkens gemaakt wanneer er een nieuwe regeringsperiode aanbreekt. Dit is een eeuwenoude traditie waardoor er al gouden tientjes zijn geslagen voor bijvoorbeeld Willem 1, 2 en 3. Ook de koninginnen Wilhelmina, Juliana en Beatrix hebben hun eigen gouden munten. Als u een gouden tientje wilt in- of verkopen kunt u altijd informatie opvragen over de waarde van de specifieke munt die u zoekt.

Laat de waarde van uw kostbare munten bepalen door de expert

Als u de waarde van uw gouden of zilveren munten wilt weten dan is het altijd aan te raden om deze te laten taxeren door een expert. Er zijn talloze handelaren die een bod verzinnen. Maar u loopt dan het grote risico te weinig te krijgen. Het kan zelfs gebeuren dat u van uw kostbare munten beroofd wordt. Als u uw gouden munten gaat verkopen, ga dan naar een erkend in- en verkooppunt met een goede reputatie. Zij zullen u altijd een goed bod doen. U kunt hier ook gouden munten verkopen die uit een erfenis afkomstig zijn.

https://www.insulindedenhaag.nl/