Picklebal
Image default
Gezondheid

Reken af met wervelklachten bij chiropractor Bennekom Chiropractor Bennekom kan u weer soepel laten

Als u bijvoorbeeld een rug, wervel of spieraandoening heeft, kunt u chiropractor Bennekom bezoeken. Het zenuwstelsel krijgt een boost bij chiropractor Bennekom. Als er een verstoring zit in de overdracht van de prikkels van de spieren naar de hersenen kan het zijn dat er klachten ontstaan. De chiropractor zet alles in het wervelkolom weer recht. Dit verminderd dan ook pijnklachten. Ook als de aandoening chronisch van aard is kan de chiropractor de aandoening verzachten. Dit doet hij door het wervelkolom, de spieren, botten en pezen te kraken. Bij veel soorten klachten kan al een onderzoek plaatsvinden. Soms is de klacht te ernstig. Dan wordt u doorverwezen naar een arts of specialist.

Aandoeningen waarvoor u terecht kunt bij chiropractor Bennekom.

Er zijn veel aandoening die kunnen worden behandeld door de chiropractor. Hierbij kunt u denken aan Ischias, een Hernia, Artrose, Migraine, een Whiplash en spanningshoofdpijn. Elke klacht heeft weer een andere oorzaak. Er wordt vooraf gekeken naar de oorzaak door chiropractor Bennekom. Als deze de behandeling kan uitvoeren wordt er een vervolgtraject gestart. Bij elke aandoening wordt bepaald of de aandoening geschikt is om door de chiropractor te worden behandeld.

Ischias

Dit is een zenuwaandoening. De ischias zenuw kan bekneld raken. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Vaak uit het zich in lage rugpijn, pijn in het bekken en de stuit of benen. Er wordt eerst een algemeen beeld van de klachten omschreven. Hierbij kunt u vragen verwachten van de chiropractor. Hij kijkt dan naar de ernst van de klachten, eventuele andere lichamelijke gebreken, overbelasting en hernia’s die de klachten kunnen veroorzaken. Er wordt gecontroleerd hoe goed u uw gewrichten nog kunt bewegen. Ook komen er onder andere neurologische testen bij kijken. Als de oorzaak duidelijk is zal er een persoonlijk behandelplan bij van te pas komen.

Whiplash

Dit wordt ook wel een verrekte nekspier genoemd. Deze aandoening geeft een stijve nek, hoofdpijn en pijnen in ledematen en rug. Maar ook symptomen als het vergeten van bepaalde zaken en een verstoorde concentratie zijn de gevolgen van een whiplash. Een whiplash is een vorm van spierkramp die optreedt als gevolg van te snelle aansturing door een ongeluk, val of klap. De spieren raken overbelast omdat ze te snel in moeten grijpen om de klap op te vangen. Een whiplash heeft 4 niveaus aan ernst. Hoe hoger het niveau, hoe sneller er moet worden ingegrepen door de chiropractor.

Bij letsel of andere klachten aan uw lichaam kunt u een afspraak inboeken bij de chiropractor. Dit kunt u via de website of telefonisch doen.