Picklebal
Image default
Gezondheid

Meer over Cryolipolyse

Cryolipolyse is het plaatselijk bevriezen van vet. Op die manier kun je die vervelende rolletjes of lovehandles dus wegkrijgen. De behandelingen zijn pijnloos en zorgen voor een resultaat waar je tevreden over kunt zijn. Cryolipolyse is een handeling die je op meerdere plekken op het lichaam kunt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld de rolletjes op je buik of die nare onderkin die je liever ziet gaan dan komen.

Hoe ziet een Cryolipolyse procedure eruit?

In het Massachusetts General Hospital is ontdekt dat vet verloren kan worden door kou. en dit is precies wat er dus gedaan wordt. Jouw vetrolletjes worden bevroren waarna cellen op natuurlijke wijze jouw lichaam zullen verlaten. Allereerst zul je een consult krijgen. Hier wordt de medische vragenlijst besproken, die je van tevoren in moet vullen. Vervolgens wordt er gekeken naar jouw wensen en zullen de artsen een behandelplan opstellen. Ook is dit hét moment om aan te geven waar je vind dat je vet bevroren moet worden. Dit kan namelijk op meerdere plekken. Als de tijd dan is aangebroken voor jouw Cryolipolyse behandeling dan zal de plek waar je behandeld wordt op de huid worden gemarkeerd. Daarna wordt de applicator op de plekken gebracht en zal deze zichzelf vacuüm zuigen. Hierdoor wordt er een deel van je huid en voornamelijk de onderhuidse vetlaag naar binnen gezogen. De applicator blijft voor 50 minuten op dezelfde plek en de temperatuur daalt tot maar liefst -11 graden celsius.  Vervolgens zal de applicator worden verwijderd en wordt je huid nog 2 minuten gemasseerd om het natuurlijke proces een handje op weg te helpen. Het duurt een aantal weken voordat je resultaat zult zien en waarschijnlijk heb je ook nog meerdere behandelingen nodig. Tot slot zal er een nacontrole plaatsvinden, maar dat is voornamelijk om foto’s te maken van het resultaat van Cryolipolyse behandeling en te checken of je tevreden bent!

Cryolipolyse behandeling bij RB Clinics

Besloten dat je ook plaatselijk vet wilt verliezen door middel van bevriezing? De behandeling wordt in Nederland steeds populairder. Voor snel en effectief resultaat kun je terecht bij een aantal klinieken. Bekijk een aantal website om de juiste keuze te maken!