Picklebal
Image default
Entertainment

Een vakantiepark in België Ardennen

Ben je op zoek naar een groot vakantiepark in België Ardennen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben een groot vakantiepark in België Ardennen. De Ardennen is één van  de grootste natuurgebieden van Europa en daarom een ideale plek om in een groot vakantiehuis te overnachten. Voor groepen vrienden of de hele familie, bij ons vindt je op het vakantiepark in België Ardennen verschillende mogelijkheden, van authentieke chalet tot luxe familiehuizen.

Het vakantiepark in België Ardennen

Het vakantiepark in België Ardennen is zeer gewild bij onze gasten. De accommodaties op het vakantiepark in België Ardennen bieden een relaxte omgeving met genoeg ruimte voor iedereen die mee gaat. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De compleet ingerichte vakantiehuizen voor vrienden en families bieden vele extra’s. De grote bijbehorende tuin staat garant voor uren speelplezier en in het huis kunnen kinderen zich vermaken met spelletjes en speelgoed. Met een groep vrienden is gezelligheid het allerbelangrijkste. Daarom hebben veel van onze accommodaties een grote open keuken om samen te koken en genoeg ruimte in de woonkamer. Meerdere personen betekent uiteraard ook meerdere slaapkamers én badkamers. Vind je luxe belangrijk? Boek dan bijvoorbeeld het luxe accommodatie  met sauna.

Belgische Ardennen

Het vakantiepark in België Ardennen ligt in de Belgische Ardennen. Dit is het meest groene vakantiegebied in België en ideaal om te wandelen, te fietsen of te ontspannen in de natuur. Daarnaast vind je in de omgeving van het vakantiepark in België Ardennen ook veel attracties. Je vindt er kastelen, outdoor activiteiten centra of speeltuinen. De Belgische Ardennen is groot en mooi en is genoeg te doen. Boek daarom snel je vakantie op het vakantiepark in België Ardennen.