Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

Mercedes tweedehands C-klasse

Een Mercedes tweedehands C-klasse kopen? Dan is scherpte vereist want vaak hebben ze kort nadat ze te koop aangeboden worden al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Op zich is dat niet zo verwonderlijk, want met de Mercedes C-klasse koop je een buitengewoon goede, functionele, betrouwbare en toch ook sportieve middenklasser. Zaak dus de markt goed in de gaten te houden en toe te slaan als de situatie daar om vraagt.

Ondanks hevige concurrentie

De Mercedes C-klasse zou het moeilijk krijgen, zo was de opinie in 1993 toen het op de markt kwam. Dit had te maken met het feit dat de C-klasse de legendarische Mercedes 190 op moest volgen. In de praktijk kostte dat de Mercedes C-klasse echter geen moeite, want ondanks de concurrentie van onder andere de 3-serie van BMW en de A4 van Audi, was de Mercedes C-klasse meteen een grote hit. De Mercedes C-klasse koop je tegenwoordig in sedan, station, cabriolet en coupé. Heel even was er ook een sportcoupé beschikbaar, deze uitvoering wordt echter niet langer gemaakt. Met de Mercedes C-klasse krijg je heel erg veel goede auto voor relatief weinig geld, ook als je besluit een occasion aan gaat schaffen.

Interessant autoblog

Eigenlijk kwam je pas nadat je een interessant autoblog had gelezen echt op het spoor van de Mercedes C-klasse. Je zag de auto steeds voorbij komen in lijstjes met top 10 auto’s van mannen en je interesse was gewekt. Na enig leeswerk was je overtuigd en ben je nu dus op zoek naar een geschikte tweedehands uitvoering. Op het autoblog lees je alles wat met de auto te maken heeft en aanverwante zaken. Niet verkeerd om als je op zoek bent naar een auto een dergelijk autoblog te lezen. Behalve leuk kan het je ook zomaar op het spoor zetten van een interessante auto.