Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

Tweedehands DAF onderdelen van uitstekende kwaliteit

Wanneer u vrachtwagens aan het opknappen bent, komt het vaak voor dat u nieuwe onderdelen nodig heeft. De huidige onderdelen zijn bijvoorbeeld versleten en werken niet meer optimaal. Omdat u wilt dat de vrachtwagen toch nog een lange tijd meegaat, dienen deze onderdelen vervangen te worden. Vaak heeft u dan specifieke onderdelen nodig die niet overal verkrijgbaar zijn en ook nog eens heel duur zijn. Bij MPR Truck-Parts BV hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Dit bedrijf heef namelijk een ruim aanbod aan allerlei verschillende DAF onderdelen die ook nog eens aangeboden worden tegen een gunstige prijs. De onderdelen zijn tweedehands en gereviseerd, maar zijn nog in uitstekende staat. De producten zijn in verschillende maten en afmetingen verkrijgbaar. Het onderdeel dat u zoekt, vindt u vast en zeker bij deze specialist!

Specialist in versnellingsbakken

Een van de DAF onderdelen waar dit bedrijf in gespecialiseerd is, zijn versnellingsbakken. Door de jaren heen hebben de medewerkers al veel met deze onderdelen gewerkt en ze kunnen u hier dus alles over vertellen. Ze kopen complete of beschadigde DAF trucks in en demonteren de verschillende onderdelen. Wanneer de versnellingsbakken nog goed bruikbaar zijn, worden ze voor de verkoop aangeboden. Doordat de onderdelen al gebruikt zijn, kunt u ze tegen een voordelige prijs kopen. Dit neemt niets weg van de kwaliteit. Alle onderdelen zijn namelijk nog van uitstekende kwaliteit en gaan nog jaren mee.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse en wilt u een van de DAF onderdelen van deze specialist kopen? Neem dan contact op met MPR Truck-Parts BV en bespreek de mogelijkheden. Bij dit bedrijf profiteert u van een uitstekende service. Zo krijgt u standaard één jaar garantie bij de aankoop van een onderdeel en krijgt u vrijblijvend en deskundig advies van de medewerkers. Doordat de onderdelen na het demonteren volledig worden gecheckt, weet u zeker dat ze nog in goede staat zijn.

https://www.dafparts.eu/nl/home