Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

De onderdelen die u voor uw Traction Avant zoekt

Als model dat zijn tijd ver vooruit was, is de klassieke Citroën TA echt de voorloper van de moderne personenauto zoals wij deze vandaag de dag kennen. Dit was de eerste auto die Citroën in serie produceerde met een voorwielaandrijving en zelfdragend carrosserie. Door deze seriële productie zijn onderdelen voor de Traction Avant nog steeds goed te verkrijgen. Zodoende zijn veel van deze klassieke auto’s nog steeds op de weg te vinden, waar ze vandaag de dag voornamelijk dienst doen als trouwauto. Heeft u ook een Traction Avant die aan nieuwe onderdelen toe is? Lees dan snel verder!

Op toer met een goed onderhouden klassieker

De onderdelen voor de Traction Avant die u in de online shop van José Franssen kunt kopen, zijn vaak voorzien van het Parts Industries-keurmerk. Deze waarmerkt dat de kwaliteit van het onderdeel vergelijkbaar is met het oorspronkelijke onderdeel in nieuwstaat, door te toetsen op pasvorm, materiaalkeuze en bescherming. Hoewel deze onderdelen zo zo veel mogelijk lijken op de originele variant, worden moderne technologische verbeteringen die de kwaliteit ten goede komen er wel degelijk in verwerkt. U vindt in deze online shop vele verschillende onderdelen voor de klassieke Citroën Traction Avant, waaronder luchtfilters, banden en een uitlaat. Met name het luchtfilter van uw Citroën TA moet regelmatig gecontroleerd en, indien nodig, vervangen worden. Deze zorgt er namelijk voor dat uw motor gezond blijft door te zorgen voor de juiste balans tussen brandstof en lucht. Uw klassieke auto blijft hierdoor heerlijk soepel rijden, ondanks de leeftijd van het voertuig. José Franssen biedt naast losse onderdelen ook complete sets aan voor het zelf vernieuwen van uw Traction Avant.

Uw partner voor alle Citroën onderdelen

Kan uw klassieke Citroën wel een opknapbeurt gebruiken of bent u bezig met een onderhoud? Bekijkt u direct de onderdelen in de online shop van José Franssen. Zij hebben alles op voorraad voor klassieke Citroën-modellen zoals de TA, 2CV, DS en de HY. U vindt bij hen kwaliteitsmaterialen tegen de scherpste prijzen. Zo houdt u uw klassieke auto met gemak op de weg. Dat wilt u toch ook?