Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Wil jij van je verzameling platen af? Ga dan naar de opkoper

Heb jij een verzameling van platen en singeltjes en wil je hiervan af? Een opkoper in platen wil ze graag van je overnemen. Ook komt diegene zelf bij je langs om je collectie te bekijken. Zo kunnen ze zien of ze het nog kunnen verkopen. De opkoper zal kijken naar de kwaliteit van de eventuele hoes en de platen zelf. Zo staat een ongebruikte collectie geen stof te verzamelen op zolder of in de kelder en kun je er een koper weer gelukkig mee maken. De opkoper zal de platen aanbieden op hun website zodat de platen gezien worden en gevonden worden door een persoon die op zoek is naar jouw platen.

Ook voor het kopen van platen kun je terecht bij de opkoper

Naast dat de opkoper dus op zoek gaat naar platen om van je over te nemen. Verkoopt deze ze dus ook weer door. Dus ben je op zoek naar net die ene plaat? Dan kun je een kijkje nemen op de website. Van Nederlandstalige hits, tot Polka muziek, instrumentale muziek, piratenknallers en Duits en Engelstalige liedjes. Ook zijn de platen scherp geprijsd door de opkoper en kan jij al snel weer genieten van een gouwe ouwe op je platenspeler.

Wat is piratenmuziek?

Piratenmuziek wil eigenlijk zeggen dat het nog niet is doorgebroken bij het grote publiek. En het is muziek wat je kunt scharen onder levensliedjes. Deze werden op illegale piratenzenders gedraaid. Vaak is de muziek amateuristisch opgebouwd en bestaat het uit eenvoudige ritmes en melodielijnen. Een synthesizer is een veel gebruikt instrument bij piratenmuziek. Vaak zul je er ook een gitaar en/of een accordeon bij horen. Voor leuke platen met piratenmuziek moet je dus op de website van de opkoper kijken. Kies een plaat uit en deze zal spoedig bij je thuis bezorgd worden.