Picklebal
Image default
Industrie

Koop hier hittebestendige, transparante of aluminium industriële lijm

Industriële lijm is een echte alleskunner; u kunt er gaten mee opvullen, scheuren mee repareren, delen mee verbinden en materialen mee versterken. Dit is dan ook de reden dat industriële lijm wordt gebruikt in heel veel sectoren. Deze heeft een zeer betrouwbare kwaliteit, waardoor toepassingen verantwoord en veilig kunnen worden gerealiseerd. Industriële lijm is een veelzijdig product dat in diverse varianten verkrijgbaar is. Afhankelijk van de toepassingen kiest u dus de juiste industriële lijm met de juiste eigenschappen. Een bedrijf dat u hierbij perfect kan helpen is Lubribond Benelux, een ware hoofdrolspeler op het gebied van chemische verbindingsmiddelen. Meer dan drie decennia geleden begonnen zij als afdeling onder de naam Laagland B.V., waarna ze in 2012 als onafhankelijk bedrijf verdergingen onder hun eigen bedrijfsnaam. Hierdoor hebben zij een specialisme opgebouwd waar veel klanten uit uiteenlopende industrieën voordeel uit halen.

De soorten industriële lijm in dit assortiment

In het assortiment van Lubribond Benelux, gevestigd in Reeuwijk, vindt u drie hoofdgroepen van industriële lijm, die ieder afzonderlijk weer in diverse subgroepen verkrijgbaar zijn. Deze drie industriële lijmsoorten zijn hittebestendige, transparante en aluminium lijm. Met transparante lijm maakt u glasheldere verbindingen zonder dat er iets van de lijm te zien is. Aluminium lijm wordt daarnaast steeds populairder, bijvoorbeeld in de bouw, hightech en luchtvaartindustrie. Voordat aluminium lijm wordt aangebracht, wordt eerst het oppervlak voorbehandeld. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan met plasmatechnologie, die materialen en oppervlakten meer geschikt maakt om te lijmen of op een andere manier te hechten.

Koop uw lijm met behulp van deskundig advies

Heeft u interesse in de aankoop van een bepaalde soort lijm in de gewenste hoeveelheden voor uw industriële toepassingen? Schakel dan heel eenvoudig de specialisten van Lubribond Benelux in Reeuwijk in. Hier kunt u niet alleen de gewenste lijmsoort kopen, maar ook advies vragen aan de productkenners, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U profiteert bovendien altijd van een snelle levering.

https://www.lubribond.nl/