Picklebal
Image default
Vervoer en transport

Maak gebruik van een verhuisbus bij uw verhuizing

Bij een verhuizing is het transport van uw goederen een van de belangrijkste dingen die geregeld moet worden. U wilt dit het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. U kunt ervoor kiezen om alles met uw eigen auto, eventueel met aanhanger, te verplaatsen. Dit is echter een enorm tijdrovende klus wanneer u uw complete inboedel gaat verhuizen. Het is dan aan te raden om een verhuisbus te huren. Met een verhuisbus vervoert u al uw meubilair door slechts één of enkele keren op en neer rijden. U bespaart een hoop tijd én benzinekosten.

De transportspecialist staat zeven dagen per week voor u klaar

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om zelf te verhuizen. Een verhuisbusje is dan eigenlijk onmisbaar. Zeker wanneer u van plan bent om uw complete inboedel te vervoeren, dient u te beschikken over een ruim transportmiddel. Bij Blue Rent a Car vindt u verhuisbussen in alle soorten en maten. Deze verhuurder is een expert op de weg. Wat u ook wilt verhuizen, zij hebben een geschikte verhuisbus voor u. Ongeacht uw bestemming is het al mogelijk om een verhuisbusje met een laadvermogen van ruim 1000 kilo te huren voor slechts 75 euro per dag. Dit bedrijf maakt van zelf verhuizen een betaalbare klus. Extra voordeel is dat deze verhuurder zeven dagen per week geopend is, zodat u ook op zondag kunt beschikken over een verhuisbus.

Loop een keer de showroom in

Met behulp van de vervoersmiddelen van Blue Rent a Car rijdt u snel en soepel uw bezittingen naar uw nieuwe woning. De transportverhuurder is gevestigd in Amsterdam, Den Bosch en Alphen aan de Rijn, niet geheel toevallig drie van de meest dichtbevolkte steden van Nederland. Loop een keer bij hen de showroom in en laat u adviseren door de vervoersprofessionals. Voor elke verhuizing heeft deze organisatie een geschikt model in haar assortiment. Weet u al welk verhuisbusje u wilt hebben? Reserveer deze dan direct online.