Picklebal
Image default
Vervoer en transport

Een auto huren in Rotterdam voor elke activiteit

Gaat u binnenkort voor korte tijd op vakantie of heeft u een kortdurende zakenreis? Of gaat u juist voor langere periode weg? Dan is het aan te raden om een auto te huren in Rotterdam. Van ‘t Hart Autoverhuur is een bedrijf dat ruime ervaring heeft in het verhuren van auto’s en busjes. Deze komen van pas bij allerlei activiteiten. Voor korte of lange periode, voor zakelijk en particulier: hier vindt u zeker een wagen die u kunt gebruiken. Ze hebben altijd de ideale huurauto voor u klaarstaan in hun goed onderhouden wagenpark. Ze hebben dan ook nog eens een eigen pompstation, zodat u op de terugrit veel eenvoudiger de tank kunt vullen. U hoeft dit niet eens zelf te doen. De medewerkers tanken de auto af en tellen de prijs op bij de totale huursom.

Veel verschillende auto’s te huur

Bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam kunt u kiezen uit veel verschillende soorten auto’s, van klein tot groot. Ze hebben verschillende reguliere auto’s, maar beschikken ook over busjes voor wel 9 personen. Hun auto’s worden vooral gebruikt voor woon-werkverkeer, maar ook voor weekendjes weg, gezinsuitjes, vakanties en meer. De meeste auto’s zijn voorzien van airco. Zoekt u een bus voor goederenvervoer? Ook daarvoor kunt u bij dit bedrijf terecht. Dit is ook handig als u gaat verhuizen. Voor de zakelijke huurders maakt dit bedrijf in Rotterdam gebruik van open huurcontracten. Deze zijn niet tijdsgebonden. U kunt de auto terugbrengen op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Handig als u op onregelmatige tijden werkt!

Dit zijn de voordelen bij dit autoverhuurbedrijf

Als u bij Van ‘t Hart Autoverhuur in Rotterdam een auto gaat huren, dan profiteert u van verschillende voordelen. Ze hebben een 24/7 pechhulp. Krijgt u pech onderweg? Dan zijn ze dus ook buiten openingstijden bereikbaar om u te helpen via een speciaal noodnummer. Daarnaast heeft u een ruime keuze en kunt u eenvoudig en snel reserveren. Online vraagt u eenvoudig een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het eigen pompstation geeft u ook wat minder zorgen op de terugweg en het bedrijf is uitstekend te bereiken door hun gunstige ligging in Rotterdam.

https://hartautoverhuur.nl/