Picklebal
Image default
Vervoer en transport

Vertrouw voor uw transport naar Engeland op een expeditie-expert

Heeft u documenten, gevaarlijke stoffen, gekoelde artikelen of andere goederen die met een transport naar Engeland gebracht moeten worden? Dat kan nogal wat voeten in de aarde hebben! De regelgeving binnen het Verenigd Koninkrijk is strikt en moet goed opgevolgd worden wanneer het op import of export aankomt. Daarom is het handig als u een partner heeft die weet van deze wet- en regelgeving, maar ook samenwerkt met verschillende partners in het Verenigd Koninkrijk. Dit verzekert u van een goede, spoedige zending van uw goederen.

Deze betrouwbare expeditiepartner levert zendingen binnen 48 uur af

Bent u op zoek naar een expeditiepartner die uw transport richting Engeland snel én efficiënt voor u regelt? Dan is Eurospan Holland BV uit Klundert (nabij Industrieterrein Moerdijk) de partij voor u. Zij regelen onder andere groupagezendingen, deelladingen en complete vrachten waarbij zij ondersteuning bieden op het gebied van uitvoering, begeleiding, planning én expeditie. Het wagenpark bestaat uit verschillende uiteenlopende vervoersmiddelen die bestuurd worden door goedopgeleide chauffeurs. Dankzij de 1000 m2 loodscapaciteit en 25 trekker-opleggercombinaties, weet u zeker dat uw goederen op de juiste manier bewaard én vervoerd worden. Bovendien heeft dit bedrijf goede banden met hun partners, waardoor uw zendingen binnen 24 tot 48 uur geleverd worden op de eindbestemmingen in het gehele Verenigd Koninkrijk. Dat is dus niet alleen een klantgerichte, maar ook een snelle service!

Een passende oplossing is altijd binnen handbereik

Als u een totaaloplossing wilt voor uw transport richting Engeland, dan moet u bij Eurospan Holland BV zijn. Al meer dan 25 jaar verzorgen zij het transport van allerlei uiteenlopende goederen richting Engeland. Dankzij de klantgerichte service bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw transportprobleem. Alle expeditie-activiteiten vinden plaats vanuit de vestigingslocatie, namelijk Klundert nabij het Industrieterrein Moerdijk. Voor ieder logistiek probleem vindt u hier een oplossing op maat.

https://www.eurospan.nl/