Picklebal
Image default
Eten en drinken

Laat je verwennen met een ontbijt aan huis

Een ontbijt bestellen is niet alleen voor de rich and famous. Iedereen kan gebruik maken van een ontbijtservice. De ontbijtservice van www.ontbijt.nl is ontzettend makkelijk in te schakelen. Je bezoekt de website en kiest jouw favoriete ontbijtpakket uit. Elk pakket is al te bestellen vanaf 1 persoon, dus ook wanneer je enkel je zelf een heerlijk ontbijt cadeau wilt doen, of misschien iemand hiermee wilt verrassen is dit geen enkel probleem.

Je kunt kiezen uit verschillende ontbijtpakketten, daar straks meer over.

Wanneer je jouw ontbijtpakket hebt geselecteerd kies je alleen nog de leverdatum en de tijd uit, en voila, je ontbijt is besteld.

 

Aanbod ontbijtpakketten ontbijtservice www.ontbijt.nl

Het fijne aan ontbijt.nl is, is dat ze veel verschillende ontbijtpakketten aanbieden. Je hebt het luxe ontbijt, het Franse ontbijt, het klassieke ontbijt, het vegetarische ontbijt en zelfs een kinderontbijt.

Elk ontbijt heeft een aantal hapjes die overeenkomen. Denk hierbij aan verse luxe broodjes, zoet beleg, koffie, thee en verse jus d’orange. Waar het verschil zit is bij de aanvullingen van dit ontbijt. Bij het Franse ontbijt ligt de focus op de croissantjes en chocoladebroodjes, bij het luxe ontbijt ligt de focus op de luxe vleeswaren en bij het vegetarische ontbijt ligt de focus meer op overheerlijke vega opties en vega smeersels.

 

Feestelijke ontbijtpakketten

Ook heeft de website verschillende ontbijtpakketten voor de feestelijke decembermaand. Sinterklaas is nu al geweest maar je kunt nog wel het kerst ontbijt bestellen. Het kerstontbijt is het luxe ontbijt inclusief een mini kerststol en kerstkransjes. Ook wordt dit pakket geleverd met wat feestelijke kerstversiering zodat je de tafel feestelijk kunt aankleden en je het ontbijt nog beter kunt presenteren. Het gebruiken van een ontbijtservice is een echte aanrader. Probeer het ook eens een keer!