Picklebal
Image default
Kunst en Kitsch

Schilderen op nummer als een echte kunstenaar

Je hebt het vroeger vast wel is als kind gedaan, schilderen op nummer. Een groot wit doek met honderden kleine vakjes met daarin allemaal verschillende nummers. En daarbij kleine potjes verf die ieder apart toebehoorden tot een nummer. En dan maar beginnen te verven. Je begon bij nummer 1 en langzamerhand ontstond er een plaatje en jouw zelfgemaakte meester werk. Alleen is schilderen op nummer tegenwoordig niet alleen meer voor kinderen. Wanneer je er over begint denken mensen vaak aan deze creatieve pakketten voor kinderen en niet voor volwassenen. Maar dat is niet meer het geval. 

Voor volwassenen

Schilderen op nummer voor kinderen was vaak een plaatje van een dier of hun favoriete tv-karakter maar de vakjes waren voor hun niet te moeilijk om te schilderen en het kunstwerk was niet al te groot. Want kinderen hadden hier helemaal niet het geduld voor natuurlijk. Schilderen op nummer voor volwassenen is alleen net wel even wat anders dan voor kinderen. Er komt veel meer bij kijken. Het hoeft natuurlijk niet, maar het schilderen op nummer kunstwerk voor volwassenen is meestal een stuk groter en complexer dan dat van wat bedoeld was voor kinderen. Daarbij hebben deze kunstwerken kleinere vakjes en meer nummertjes om te vullen met de bijbehorende kleur verf. Hierdoor krijg je natuurlijk wel uiteindelijk een gedetailleerdere uitkomst en een kunstwerk waar je trots op mag zijn. Daarnaast hoef je gelukkig niet je hele huis om te bouwen om dit project te doen. Wanneer je besluit om aan zon kunstwerk te beginnen kun je gewoon een passend kunstwerk kiezen wat jij leuk vindt en je krijgt het benodigde pakket naar je thuis toegestuurd. Easy peasy! 

Voor ieder wat wils

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, daarom is het ook handig dat je een kunstwerk kan kiezen die jij mooi vindt. Gelukkig heeft schilderen op nummer een ruim assortiment en er valt dus genoeg te kiezen. De thema’s gaan van bekende wereldsteden tot bekende filmkarakters en daarnaast kan je ook nog kiezen welk formaat je wil hebben. Dus een leuke creatieve bezigheid voor in deze tijd thuis zitten.