Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

Wat u moet regelen voor auto import uit Amerika

Wanneer u een auto wilt importeren uit de USA zijn hier veel kosten aan verbonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan 10% invoerrechten, transportkosten, 21% BTW, BMP-afhandeling en natuurlijk de aankoopprijs. Doordat auto import vanuit Amerika veel kosten en geregel met zich meebrengt, is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Marlog Car Handling is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van auto’s, motoren, oldtimers en zelfs boten van en naar allerlei landen. Voor zowel bedrijven als particulieren staan de medewerkers klaar en zijn ze een betrouwbare partner bij het regelen van alle zaken rondom de import of export van diverse voertuigen.

Een auto importeren uit de USA gaat soepeler met hulp van een expert

Naast het regelen van auto import vanuit Amerika kunt u ook bij Marlog Car Handling terecht voor een volledig ontzorgd transportproces. Dit betekent dat dit bedrijf het gehele proces, van de aanschaf van het voertuig tot de aflevering bij u thuis, voor zijn rekening neemt. Zo weet u zeker dat uw nieuwe auto veilig en in uitstekende staat arriveert. Daarnaast zorgt dit bedrijf ervoor u dat de levering snel verloopt, waardoor u snel van uw nieuwe auto kunt genieten. Marlog Car Handling heeft over de afgelopen 20 jaar een groot internationaal netwerk opgebouwd, wat het voor dit bedrijf vele malen eenvoudiger maakt om een auto te importeren uit de USA. De experts zijn voor een zeer aantrekkelijk tarief in te schakelen. Zo hoeft u zelf dus niets te regelen en bent u vaak ook nog eens voordelig uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u een auto op het oog heeft en deze geschikt is voor import vanuit Amerika, schakelt u het best Marlog Car Handling in. De deskundige medewerkers regelen alles tot in de puntjes, zodat u voor het importeren van de auto uit de USA niets hoeft te doen. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? U kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice.