Picklebal
Image default
Vervoer en transport

Dit transportbedrijf in Gendt vervoert al uw goederen

Heeft u grote hoeveelheden goederen die u internationaal wilt vervoeren? Dan kunt u hiervoor het beste een transportbedrijf inhuren. B. Fransen Internationale Transporten is een transportbedrijf in Gendt dat al sinds 1992 actief is. Dit bedrijf kan verschillende soorten containers voor u naar het buitenland vervoeren. Dit gebeurt snel en efficiënt waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken.

Transport via zeecontainer

Heeft u goederen die naar het buitenland moeten, maar is dit te ver of niet mogelijk met een vrachtwagen? Dan kunt u bij dit transportbedrijf in Gendt ook een zeecontainer inschakelen. Deze zeecontainers zijn zeer ruim en goed beschermd. Hierdoor zullen uw goederen heelhuids op de bestemming aankomen. Dit transportbedrijf in Gendt regelt het hele proces voor u. Zij zorgen ervoor dat de zeecontainers in de juiste schepen geladen worden en deze uiteindelijk ook naar de eindlocatie vervoerd worden.

Gekoelde producten vervoeren

Bij dit transportbedrijf in Gendt kunt u ook gekoelde producten laten vervoeren. Dit zijn bijvoorbeeld groente, fruit of andere etenswaren. Ook bloemen en planten kunnen het beste via een gekoelde container vervoerd worden. Hierdoor blijven de producten vers terwijl ze getransporteerd worden. Door de snelle en efficiënte manier van werken zullen uw producten ook snel op locatie aankomen. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw producten volledig in orde.

Jarenlange ervaring