Picklebal
Image default
Kinderen

Het uitkiezen van een kinderrugzak

Het kiezen van een kinderrugzak is niet zo eenvoudig. Het belangrijkste criterium is natuurlijk het ontwerp – als de kinderen zelf een rugzak mogen kiezen. Ze houden vaak van felle kleuren of Disney-motieven zoals Minnie Mouse of The Lion King. Jongeren vinden hun rugzak vaak onopvallend in effen kleuren, zolang het logo van een hippe label maar duidelijk zichtbaar is. Je hebt waarschijnlijk zelf heel andere prioriteiten. De meeste ouders zorgen ervoor dat de rugzak ergonomisch is ontworpen voor hun kinderen.

Voor de allerkleinsten is de voor hun leeftijd geschikte maat van de rugzak voor de kleuterschool net zo belangrijk als de juiste maat van de schooltas voor schoolkinderen. Hier kun je alles te weten komen over de criteria voor een goede rugzak.

Heb je jezelf al ingelezen gemaakt en ben je nu alleen nog maar op zoek naar goedkope aanbiedingen voor een “coole rugzak”? Kijk dan eens naar de bestsellers van onze meest populaire merken bij The Little Green Bag. Daar vinden de kinderen ook rugzakken in de vorm van een haai of panda, geweldig leuk voor de kleintjes!

Hoewel er echt mooie rugzakken, kleutertassen en schooltassen van natuurlijke materialen op de markt zijn, kiezen bijna alle ouders voor polyester of nylon rugzakken. Een rugzak van synthetische vezels is eenvoudigweg makkelijker te onderhouden en weegt minder als de tas leeg is. Polyester rugzakken zijn net zo goed bestand tegen schuren en scheuren als die van nylon.

Ben jij ook op zoek naar een leuke kinderrugzak voor je kleine of tiener? Bij The Little Green Bag vind je de beste en leukste rugzakken online!