Picklebal
Image default
Zakelijk

Revisie onderdelen VW

Bent u op zoek naar een plek waar u alle revisie onderdelen voor uw klassieke Volkswagen kunt bestellen? Dan heeft u nu uw Volkswagen specialist gevonden. Paruzzi levert al 28 jaar lang alle onderdelen die u nodig heeft om uw klassieker in optimale conditie te houden. In die periode zijn we uitgegroeid tot het bedrijf waar Volkswagen liefhebbers uit zowel Nederland als België naartoe komen voor de benodigde revisie onderdelen. Paruzzi levert door heel Europa, dus waar u ook bent, u kunt altijd doorgaan met uw grootste hobby. Wij zorgen ervoor dat u precies de onderdelen krijgt die u zoekt.

Paruzzi showroom 

De showroom van Paruzzi is gelegen in Yerseke, Zeeland. Hier kunt u rustig rondkijken en ondertussen beantwoorden wij graag al uw vragen. Het is ook mogelijk om een groepsrondleiding in te plannen. Wij laten u dan elk deel van ons bedrijf zien, van de magazijnen tot de afdeling waar de onderdelen verpakt worden. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan om ervoor te zorgen dat u de bestelde onderdelen zo snel mogelijk in huis heeft.

Webwinkel voor VW onderdelen

We begrijpen dat Yerseke niet voor iedereen in de buurt is en daarom hebben we een mooie website waarop alle onderdelen terug te vinden zijn. Van revisie motoren tot velgen, u kunt de gewenste onderdelen eenvoudig vinden door middel van ons handige zoeksysteem. We vinden het belangrijk dat u weet wat u bestelt en daarom is elk onderdeel voorzien van een foto en een uitgebreide beschrijving. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij voor u aan de slag.

Advies bij installeren

Bij Paruzzi staan we graag voor u klaar met advies. Mocht u hulp nodig hebben met het installeren of bevestigen van bepaalde onderdelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

https://www.paruzzi.com/