Picklebal
Image default
Woning en Tuin

De kloostertafel, geschiedenis bij je thuis

In het assortiment van Tafels99 staan diverse modellen zodat er aan de wensen en behoeften van iedere afnemer kan worden voldaan. Daarnaast is het mogelijk om je kloostertafel, boomstamtafel of industriële tafel volledig naar wens te laten maken, zodat deze perfect bij de rest van je inrichting past. Zoek je bijvoorbeeld een mooie grote kloostertafel voor het hele gezin of ben je een vrijgezel die een tafel zoekt voor in zijn of haar appartement om lekker in je Beeren ondergoed aan te zitten eten? Onze deskundige adviseurs geven je graag vrijblijvend advies in onze showroom of via de verschillende contactopties op de website.

De kloostertafel of ook wel kasteeltafel wordt al eeuwen geroemd om de robuuste uitstraling en de sfeervolle warmte die dit massieve meubelstuk met zich mee brengt. Met een kloostertafel en het fraaie ontwerp van de poten en het stoere tafelblad haal je zomaar een stuk geschiedenis in huis. Tafels die je al in films over de Middeleeuwen kon zien waar je deze prachtige tafels in grote kastelen zag staan.

Vroeger werden deze eiken tafels gebruikt als werktafels en schrijftafels voor monniken en om na een lange werkdag met veel mensen aan te zitten eten. Deze tafel kan dus worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden en past in veel verschillende woonruimtes of op kantoor.
Vergeet niet om bij de kloostertafel ook bijpassende stoelen te zoeken, om de rustieke look helemaal compleet te maken en je inrichting helemaal compleet te maken. Tafels99 beschikt over een ruim assortiment aan stoelen van diverse merken om de inrichting helemaal compleet te maken!

https://www.tafels99.nl