Picklebal
Image default
Woning en Tuin

Ruim assortiment raamdecoratie bij ilumio

Zoek je al lang naar raamdecoratie, maar kan je niet de juiste aanbieder vinden? Dan kan je bij ilumio op het juiste adres zijn, hier kan je veel verschillende soorten decoratie vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar rolgordijnen, vouwgordijnen en overgordijnen. Het assortiment bestaat alleen maar uit producten van een hoge kwaliteit. Zo ben je verzekerd van goede producten en krijg je zelfs een garantie van 5 jaar op de meeste producten. Daarnaast kan je vaak kiezen uit verschillende kleuren, maar ook uit verschillende materialen van de raambekleding. Zo kan je met een jaloezie bijvoorbeeld kiezen voor een plastic versie of voor een houten versie. De prijzen hiervan kunnen uit een lopen, maar bij ilumio zorgen ze altijd voor een scherpe prijs die voordelig is voor de klant. Ook zorgen ze ervoor dat alle raambekleding op maat wordt gemaakt, zo weet je zeker dat alles ook past in je woning. Bij dit bedrijf kan je dus terecht als je sfeervolle raambekleding nodig hebt voor allerlei soorten ramen.

 

Natuurlijke houten jaloezieën voor een rustgevende sfeer

Wil jij je slaapkamer meer sfeer geven of zelfs je woonkamer? Dan kunnen houten jaloezieën de juiste rustgevende sfeer geven in je kamer. Deze houten jaloezieën zijn van een hoge kwaliteit en bevatten verschillende soorten hout waaruit je kan kiezen. Zo kan je ook kiezen voor verschillende kleuren zoals bruin of zwart. Jaloezieën kan je op een verticale manier sluiten en je kan ook kiezen voor een horizontale werking. De meeste mensen kiezen vaak voor een verticale werking omdat je op deze manier de lichtinval beter kan bepalen. Zo kan je ervoor kiezen om de jaloezie niet helemaal te sluiten, maar een beetje. Op deze manier zorg je ervoor dat je genoeg privacy hebt, maar ook genoeg licht in je kamer krijgt. Ook kun je deze houten jaloezieën goed combineren met andere soorten raambekleding en kan je het een mooi geheel maken voor je kamer. Zo kan je het goed combineren met een transparant of een verduisterend gordijn.

 

Andere soorten raambekleding

Ook kan je kijken naar andere soorten raambekleding die zorgen voor een leuke sfeer. Als je bijvoorbeeld een schuifpui hebt kan je ook kijken naar het gebruik van lamellen. Bij lamellen spreek je niet van een gordijn, maar lange slierten die 50 mm breed zijn. Deze kan je horizontaal sluiten en met een verticale draai kan je de lichtinval bepalen. Daarnaast kan je makkelijk door de lamellen heen lopen en kan dit soms heel handig zijn. In je woonkamer kan je ook een groot raam hebben, hiervoor kan je bijvoorbeeld overgordijnen gebruiken. Deze hebben een extra dikke stof en kunnen zo goed het licht tegen gaan. Zo kan je jouw kamer helemaal donker maken en kan je bijvoorbeeld kijken naar een spannende horrorfilm.