Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Waar je op let bij het kopen van een e-bike!

Waar je op let bij het kopen van een e-bike!

Fietsen is nooit een probleem op een fijne elektrische fiets. Nog beter gezegd, het maakt fietsen een heerlijke bezigheid! Fietsen op een e-bike kent een aantal voordelen die we graag benoemen. Denk aan de auto die door de e-bike vaker op de oprit blijft staan. Beter voor jou, omdat je lekker in de buitenlucht beweegt en beter voor het milieu. Een e-bike ondersteund jou tijdens het fietsen en zorgt dat je zonder al te veel moeite je bestemming zal bereiken. Op Piest.nl vind je verschillende type motoren en elektrische fietsen.

 

Keuze en nog eens keuze!

Op het moment dat jij op zoek gaat naar een passende elektrische fiets zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Wij raden aan je te verdiepen in de verschillende framematen en het aantal versnellingen dat voor jou het meest praktisch gaat zijn. Fietsen van Piest zijn onder andere voorzien van een voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. De verschillende motoren bepalen in hoeverre jij extra vermogen hebt tijdens het fietsen. Die extra ondersteuning zorgt ervoor dat jij de gehele rit optimaal kunt genieten van je omgeving. Wij raden aan om de website eens te bekijken om zo je keuze in elektrische fietsen te ontdekken.

 

Waarom kiezen voor een elektrische fiets?

Zoals we hierboven al aangaven kun je door wat minder vaak de auto te pakken en te kiezen voor een e-bike je steentje bijdragen aan het milieu. Een e-bike heeft nog meer voordelen. Met een elektrische fiets ben je vaker buiten te vinden in de natuur. Ook fysiek en mentaal is het goed voor je gezondheid. De ondersteuning tijdens het fietsen voorkomt een belasting van je spieren, maar draagt wel bij aan je gezondheid.

 

Advies van Piest  

Bij Piest Enschede helpen ze je graag met het vinden van de e-bike die perfect bij jou past. Het is geen overbodige luxe om deze fietsenwinkel in het Oosten eens binnen te stappen. Experts op het gebied van elektrische fietsen helpen je graag verder. Het is mogelijk om een testrit te maken in het mooie Overijssel. Zo krijg je het gevoel en de positieve eigenschappen mee van het fietsen op een elektrische fiets.

 

 

https://www.piest.nl/