Picklebal
Image default
Telefonie

Variatie in smartphone hoesjes

Smartphone hoesjes komen tegenwoordig in allerlei verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Dit is ook niet gek want er zijn veel verschillende soorten telefoons van verschillende merken en verschillende modellen. Hiervoor zijn ook verschillende hoesjes voor gemaakt. Hieronder gaan we een paar van deze hoesjes benoemen die volgens ons het beste zijn voor je telefoon en het leukste uitzien. Lees dus snel verder!

Houten smartphone hoesjes

Smartphone hoesjes die gemaakt zijn van hout zorgen voor de meest unieke en stijlvolle uitziende hoesjes. Deze hout cases kan je in verschillende hout soorten krijgen en worden vaak met de hand gemaakt. Hierdoor ontstaan er unieke en mooie ontwerpen met een goede beschermcapaciteit. Bij de maak van deze hoesjes wordt ook veelal rekening gehouden met het milieu en er wordt alleen maar FSC gecertificeerd hout gebruikt. Deze hoesjes komen voor verschillende smartphone modellen.

Rugged hoesjes

Rugged smartphone hoesjes zijn de nummer 1 als het aankomt op bescherming voor jouw telefoon. Deze hoesjes worden veelal getest op schokbestendigheid, waterdichtheid, stofdichtheid en valbestendigheid. Hierdoor is het hoesje onmisbaar als je onder zware omstandigheden moet werken, zoals militairen of als je een zware hobby hebt. Deze hoesjes bieden de ultieme bescherming voor je telefoon.

Leren hoesjes

Leren hoesjes komen ook in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Deze hoesjes bieden een goeie bescherming voor je telefoon en komen vaak in verschillende mooie en modieuze kleuren, maten en vormen. Met een leren hoesje kan je nooit fout gaan.

https://www.telefoonhoesje.nl/