Picklebal
Image default
Telefonie

Ga jij een iPhone 13 bestellen?

Als je de afgelopen dagen hebt gedroomd over de iPhone 13, dan zul je vast wel blij zijn dat de iPhone 13-toestellen officieel beschikbaar zijn voor pre-order. Als je moeite hebt om de beste deal te vinden, je niet weet welk model je moet kiezen, of je jezelf afvraagt of je wel moet upgraden naar één van deze toestellen, dan ben je op de juiste pagina belandt. In dit artikel helpen we jou een beetje op weg. Lees snel verder!

Welke hoesjes bieden de beste bescherming?

Heb je al een pre-order geplaatst? Koop dan meteen een hoesje! Zo weet je zeker dat jouw telefoon geen seconde onbeschermd is. De kans is namelijk groot dat je het telefoonhoesje eerder ontvangt. Houd er echter wel rekening mee dat je niet de enige bent die alvast een smartphonehoesje aanschaft. Bestel dus op tijd een Apple iPhone hoesje om te voorkomen dat het artikel naar je smaak uitverkocht is.

Ook Apple spring hier trouwens slim op in. Zij hebben namelijk de officiële Apple siliconen cases voor de iPhone 13 gelanceerd. Afgezien van de nieuwe kleuren heeft Apple het ontwerp van de case wel hetzelfde gehouden. De hoesjes hebben een harde kunststof binnenkant met een zacht aanvoelende siliconen bumper. Op de achterkant in het midden is een iets donkerder Apple-logo gedrukt. De knoppen, die ook van siliconen zijn gemaakt, hebben eveneens een iets donkere tint. Waarschijnlijk is dit een bewuste keuze geweest om iets meer contrast toe te voegen. Aan de binnenkant zit een zachte microfiber voering die krassen op het toestel voorkomt. Ook vind je een ring aan de binnenkant die laat zien dat deze hoesjes MagSafe ondersteunen. MagSafe is de techniek van Apple waarmee je accessoires magnetisch aan je iPhone koppelt. Gelukkig werken de meeste gsm hoesjes van andere merken ook goed samen met MagSafe, zoals bijvoorbeeld deze iPhone 13 hoesjes van Casimoda.

Moet ik overstappen naar de iPhone 13?

De nieuwe iPhone 13-toestellen hebben geen baanbrekende ontwerpwijzigingen ondergaan. Een iets langere batterijduur hier, meer interne opslag daar. Daarom denken we dat het geen goede investering is om te upgraden, als je momenteel een iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max hebt. Als je telefoon te kampen heeft met een slechte batterijduur, dan kun je overwegen om eerst te batterij te vervangen. Dit kost niet veel en je kunt de levensduur van het toestel aanzienlijk verlengen. Heb je een oudere iPhone? Dan is de iPhone 13 wel een goede upgrade te noemen!