Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een emmer met tekst?

Emmers zijn er in alle soorten en maten. Al van kind af aan begint u te spelen met emmers in het zwembad of in de zandbak. Later krijgen emmers een praktische rol, zoals voor het schoonmaken van de ramen, het huis of uw auto. Één ding is zeker: emmers zijn voorwerpen die nooit uit de tijd raken en voor iedereen nuttig zijn. Hoe leuk is het echter als u uw emmers kunt opleuken? Bij Emmer-Shop is het namelijk mogelijk om een emmer met tekst te laten bedrukken!

Welke emmers zijn er?

Bij Emmer-Shop heeft u de keuze uit veel soorten emmers. Ze gaan echter wel per minimaal 100 stuks tegelijk, dus het is voornamelijk een aanrader voor bedrijven om te bestellen. Wilt u bijvoorbeeld een emmer van gerecycled plastic of liever een normale emmer? Daarnaast kiest u ook nog voor verschillende inhoudsmaten. U heeft de keuze uit emmers van vijf liter, tien liter, twaalf liter, twintig liter en tweeëntwintig liter. Ook hebben ze zware emmers en minder zware emmers die u met tekst kunt laten bedrukken. Vervolgens is de vraag uiteraard welke kleur emmer u graag wilt. Heeft uw bedrijf zwart in het logo en past dit goed bij u? Dan bedrukt u een zwarte emmer met tekst. U heeft de keuze uit kleuren als zwart, wit, grijs, blauw, groen, rood, geel en oranje. Er is dus een gigantische diversiteit aan kleuren en soorten bij Emmer-Shop en u hoeft niet te vrezen dat uw emmer er niet mooi uit komt te zien. U ontvang namelijk ook nog een voorbeeld op papier!

Koop uw emmers in

Bent u enthousiast geworden om ook voor uw bedrijf emmers te laten bedrukken met tekst? Bestel dan nu minstens honderd emmers en neem ze mee als relatiegeschenk. Dat is nog eens wat anders dan die standaard pen met een bedrijfslogo!