Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfspand voor startende ondernemers in Zevenaar

Als u een startende ondernemer bent is het lastig om een geschikte kantoorruimte te vinden. U zit vaak snel vast aan lange huurcontracten, terwijl u niet weet hoe snel uw bedrijf zich gaat uitbreiden en waar u precies behoefte aan heeft als ondernemer. Als u in de omgeving van Zevenaar werkt, dan is OC de Pelikaan een uitstekende keuze om een bedrijfspand te huren. Bij deze organisatie heeft u de keuze uit diverse kantoorruimtes én profiteert u van korte huurcontracten. Zo kunt u rustig ondervinden wat voor kantoorruimte voor uw startende onderneming geschikt is.

Ontdek de vele faciliteiten

Bij OC de Pelikaan kunt u diverse soorten kantoorruimtes huren. U kunt ervoor kiezen om een kantoorruimte te delen met een ander ondernemer. Ook kiest u uit kleinere kantoorruimtes van 18 m² of grotere ruimten tot maximaal 60 m². Of u nu een grote of kleine onderneming bent, u kunt altijd bij dit ondernemerscentrum terecht. U huurt het bedrijfspand in Zevenaar voor een vast bedrag per maand inclusief service- en energiekosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent aan het einde van de maand. Iedere kantoorruimte beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een vaatwasser, koelkast, airco en buitenzonwering. Daarnaast heeft het hele pand een snelle internetverbinding, zodat u altijd toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk. Daarnaast is het bedrijfspand uitstekend te bereiken door de ruime parkeergelegenheid en ligging tegenover het station. Zo bent u binnen no-time op uw kantoor. Uw kantoorruimte is daarnaast 24/7 te bereiken. Ervaar de gemakken van dit ondernemerscentrum, zodat u in alle rust kunt werken.

Wilt u een kijkje nemen?

Heeft u wel oren naar het huren van een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar? Maak dan een afspraak om een rondleiding in te plannen, zodat u een beeld heeft van de mogelijkheden van dit bedrijf. Kunt u écht niet wachten? Dan bekijkt u het aanbod eenvoudig online.

https://www.ocdepelikaan.nl/