Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ergonomisch bureau aanschaffen? Probeer een hoog laag bureau

Werk jij regelmatig thuis achter een laptop? Dan is er een grote kans dat je urenlang in een bureaustoel zit. Wanneer je geen ergonomische bureaustoel hebt, kun je hier al snel lichamelijke klachten van krijgen. In veel stoelen neem je namelijk geen geschikte houding aan waardoor er veel druk op je rug komt te staan. Hierdoor kun je dus na een tijdje rugklachten en nekklachten krijgen. Om dit te voorkomen kun je gebruikmaken van een hoog laag bureau van Pro Office. Aan een hoog laag bureau zitten namelijk veel voordelen.

De voordelen van een verstelbaar bureau

Een hoog laag bureau is een bureau waarvan je de hoogte kunt verstellen. Je kunt dus zowel achter dit bureau staan als zitten en dit wissel je af. Het is de bedoeling dat je het meeste van de tijd zit achter het bureau, maar dat je af en toe opstaat. Wanneer je achter het bureau staat, blijft jouw hele lichaam in beweging. Je kunt je rug en nek veel meer ontspannen. Wanneer je merkt dat jouw benen of heupen moe worden, kun je het bureau weer naar beneden laten zakken. Doordat je het staan en zitten afwisselt, zul je veel minder fysieke klachten ervaren.

Makkelijk te gebruiken

De hoog laag bureaus van dit bedrijf zijn erg makkelijk om te gebruiken. Deze werken namelijk elektrisch. Het bureau gaat dus automatisch omhoog en omlaag. Het is dus niet nodig om zelf aan een hendel te draaien. Hierdoor kun je veel sneller het bureau verstellen en kost dit geen moeite.

Schaf een bureaustoel aan

Naast een hoog laag bureau kun je bij Pro Office ook een ergonomische bureaustoel aanschaffen. Hiermee zit je comfortabel aan jouw bureau, zonder op de lange termijn fysieke klachten te ervaren. Schaf dus nu een ergonomische bureaustoel aan in de webshop van deze experts.