Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ruim assortiment aan bouten, moeren en draadstangen

Zoekt u naar draadstangen, bouten of moeren voor uw project en wilt u deze bij een totaalleverancier bestellen? Dan moet u eens de webshop van Kobout bekijken. Dit bedrijf is een koploper in Nederland als het gaat om houtverbinders en bevestigingsmaterialen. Bij Kobout staat het onderhouden van klantenrelaties centraal en bent u verzekerd van een prettige samenwerking. Door de uitgebreide service en dienstverlening staan er meer dan honderd medewerkers voor u klaar om u te helpen het geschikte materiaal aan te schaffen voor uw toepassing. Zo hielp dit bedrijf al een breed klantenbestand, in onder andere de bouw, handel en industrie aan bevestigingsmaterialen door hun ruime assortiment aan bouten, draadstangen en moeren.

Maak kennis met de uitgebreide dienstverlening

In het gigantische magazijn van dit bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht vindt u alles wat u nodig heeft voor uw project en kiest u uit meer dan 25.000 verschillende producten. In het ruime assortiment aan bouten, moeren en draadstangen kiest u precies het formaat en materiaal dat voor uw bedrijf van toepassing is. U laat zich adviseren door de medewerkers van dit bedrijf of maakt gebruik van de uitgebreide dienstverlening. Zo laat u materiaal op maat maken of uw draadstangen assembleren door de specialisten. Voor het inpakken van uw materialen maakt u gebruik van de inpakservice, zodat deze veilig op hun bestemming aankomen. Daarnaast is het mogelijk uw bestelling te laten bezorgen aan de hand van de snelle en betrouwbare bezorgservice. Ontdek de mogelijkheden bij deze specialist!

Neem contact op met dit bedrijf voor uw technische oplossing

Wilt u ook draadstangen of bouten en moeren van Kobout bestellen uit een ruim assortiment? Of bent u benieuwd naar onze service en uitgebreide dienstverlening. Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf, dan helpen ze u zo spoedig mogelijk verder. U bent ook van harte welkom om het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht te bezoeken, waar u terecht kunt bij de afhaalbalie om uw vragen te stellen of uw bestelling op te halen.