Picklebal
Image default
Banen en opleidingen

Detachering van crewmanagement in de binnenvaart

Bent u op zoek naar bemanning voor uw binnenvaart en weet u niet goed hoe u snel aan personeel kunt komen? Dan is het goed om te weten dat Leviano Crewing aan crewmanagement voor de binnenvaart doet. Zij zijn een detacheringsbureau dat uw vacature plaatst op hun website en u helpt met de werving en selectie van bemanning. Zij hebben een ruim personeelsbestand waardoor ze zeker een werknemer vinden die bij uw crew past. Ook als u op zoek bent naar een baan in de binnenvaart, kunt u deze crewmanagement raadplegen. Leviano Crewing zorgt gegarandeerd voor een goede match.

Voor werkgevers

Bij Leviano Crewing zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie in de binnenvaart. Dit is voor zowel de werknemer als de werkgever goed, want zo komen de beste werkrelaties tot stand en hoeft u als werkgever niet bang te zijn dat uw personeel snel opstart. Als werknemer bent u verzekerd van een baan die bij u past en waar u lang kunt blijven zitten. Nota bene is er ook vooruitzicht op een vast contract. Als u via dit crewmanagement in de binnenvaart besluit te solliciteren op een vacature, dan reageren deze experts zo snel mogelijk en zorgen ze voor bemiddeling met de werkgever. Voor de werkgever heeft deze specialist ook nog een leuke bijkomstigheid: ze doen u namelijk een scherp aanbod om de volledige personeelsadministratie en betalingen voor u te verzorgen.

Soorten vacatures in de binnenvaart

Voor verschillende takken van de binnenvaart doet dit bedrijf aan crewmanagement. Denk bijvoorbeeld aan de tankvaart, containervaart, koppelverbanden en sleep-en duwschepen. Ze hebben vacatures voor dekmannen, schippers, leerlingen en matrozen, maar nog veel meer! Bent u geïnteresseerd geworden in een van deze functies of heeft u zelf een functie in de aanbieding? Bezoek dan snel de site van deze specialist en wie weet heeft u binnenkort al succes!