Picklebal
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider, Schiphol – Engie Nederland

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Ben jij een organisatietalent met een MBO of HBO technisch diploma? Wij zoeken werkvoorbereiders in verschillende disciplines, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek en meet- en regeltechniek. Als werkvoorbereider dien je de voorbereiding van het project op Schiphol af te ronden. Denk hierbij aan het bouwen, onderhouden, vervangen of uitbreiden van energie-installaties in kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen.

Dit ga je doen:

Je verantwoordelijkheden als werkvoorbereider zijn breed.

U vraagt ​​bijvoorbeeld een offerte aan bij een leverancier

U kunt het projectmanagement voeren, planningen opstellen en de kwaliteit en kosten van verschillende projecten bewaken.

Je werkt nauw samen met andere disciplines en coördineert activiteiten met je team.

Als werkvoorbereider ben je ook adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek.

Je hebt meerdere jaren werkervaring in een pragmatische omgeving

U kunt zich mondeling en schriftelijk uiten

Je staat onder druk en kunt goed plannen en organiseren

Je kunt goed samenwerken en initiatief nemen

U bent zeer verantwoordelijk en komt uw beloften na

WAT BIEDEN WIJ JE

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers op uitstapjes en productaankopen. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week minimaal 38 vrije dagen per jaar kunt opnemen? Zo maak je werk en privé meer in balans.

BEDRIJFSINFORMATIE

Bij ENGIE Services West werken we met een team van experts om technische installaties te ontwerpen, implementeren, onderhouden, beheren en exploiteren. Wij richten ons op complexe (nieuwe) projecten, klantspecifieke taken, service en onderhoud en kennisontwikkeling. We gebruiken innovatieve technologieën op een effectieve en duurzame manier. Onze klanten waarderen het dat we eerst hun behoeften begrijpen voordat we oplossingen op maat bieden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-is-werken.html