Picklebal
Image default
Particuliere dienstverlening

Oldtimers verkopen aan ware liefhebbers

Wilt u uw klassieker verkopen? Hiervoor kunnen verschillende redenen bestaan. Misschien heeft u onvoldoende tijd over om u nog écht met uw wagen bezig te houden, heeft u geen zin meer in het onderhoud of had u deze ooit als restauratieproject aangeschaft, maar is daar nooit iets van gekomen? Wat de reden ook is, het verkopen van een klassieker is iets wat zorgvuldig aangepakt dient te worden. Uiteraard wilt u de wagen alleen verkopen aan iemand die uw auto op waarde weet te schatten.

Een eerlijke prijs voor uw klassieker

Met andere woorden: u wilt een eerlijke prijs ontvangen wanneer u uw klassieker gaat verkopen. De ervaring leert dat het onderhandelen met particuliere geïnteresseerden niet zonder slag of stoot verloopt. Heeft u geen haast met het verkopen van uw oldtimers en heeft u hier ook voldoende tijd voor? Dan hoeft dit geen obstakel te zijn. Geldt dit echter niet voor u, dan is het zaak op zoek te gaan naar een bedrijf dat aan uw wensen kan voldoen.

Verkoop van 95% van de aangeboden oldtimers

Oldtimers verkopen doet u het best via mijnoldtimerverkopen.nl dat gespecialiseerd is in oldtimers. Sinds de oprichting heeft het bedrijf al meer dan drieduizend oldtimers weten te verkopen, allemaal naar volle tevredenheid van de voormalige eigenaren daarvan. Via de website van de specialist kunt u een snelle onlinetaxatie laten uitvoeren en vervolgens een afspraak maken voor een uitgebreide taxatie op locatie. Daaruit vloeit in 95% van de gevallen een positief bod voort.

Ontdek de mogelijkheden voor consignatieverkoop

Kiest u ervoor deze route met mijnoldtimerverkopen.nl te bewandelen? Dan is de verkoop van uw wagen binnen de kortste keren een feit. U ontvangt direct het vrijwaringsbewijs en binnen 24 uur het afgesproken verkoopbedrag. Houdt u zelf liever meer controle over het verkopen van uw klassieker? Dan bestaan er ook mogelijkheden tot consignatieverkoop. Neem hiervoor contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf!